Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17nastkamama

Młode mamy łączymy się

Polecane posty

Gość 17nastkamama

Za 3 miesiące będę mamom i jestem happy. Chciałam się zapytać czy an forum są młode mamy które nie skończyły 17 lat?? jestem taka szczęśliwa

przegrałaś zycie, dziecko w wieku 17lat? Cipka Cie chyba swędziała, matka mogła Ci ją drutem zaszyć a później życie ciężkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej to do cipy brac a później alimenty

Gość 17nastkamama
Jestem szczęśliwa i nawet ty i twoje gadanie mi tego nie zniszczy

Gość możliwe, że...
z całym szacunkiem... ale taaa, wiem, że "polska jenzyk trudna jenzyk" :O

Gość 17nastkamama
Wspominasz swoje życie współczuje szmato

ciesz się że będziesz mamOM, to ciężkie zadanie, zwłaszcza dla takich tumanów i nieuków , zaszłaś w ciąże bo pewnie miałaś problem z przeczytaniem, że nie bierzesz tabletek antykoncepcyjnych tylko tabletkę przeciwbólową

Gość 17nastkamama
nie jestem taka jak ty! i nie ubliżaj mi bo ja mogę wskazać palcem gdzie jest twoje miejsce jestem w szkole i dalej uczę się. tak się składa że wcześniej dorobiłam sobie i mam kasę odłożoną!

Gość fundusz dimentowy
ile odłożyłaś? 500zł ? :D

Gość 17nastkamama
studia to nie wszystko bez tego mozna miec super pracę. Ile bez studiów nie ma pracy ludzi. Moje dziecko to mój skarb. Ty byś dała się pewnie wyskrobać

nie maja pracy z beznadziejnymi kierunkami, ja bym dziecka nie chciała mimo iż mam nieco wiecej lat niż Ty, to dziecko mogłoby zniszczyć, moje plany, ambicje- a ja sobie na to nie pozwole

Gość fundusz dimentowy
a gdzie można mieć super pracę bez studiów? :D

Gość 17nastkamama
bo jestes kretynką i samolubem

Gość 17nastkamama
W przyszłości planuje własną firmę i będę zarabiać a nie u kogoś;-))

Gość 3t4reyhty
Telimeno nie bądź taką Ą Ę bo twój opis już zdradza twój lichy poziom mentalny, dziewuszko z prowincji dodaj jeszcze ile krówek i prosiaczków będziecie mieć na farmie

Gość prawo człowieka
każdy swoja firmę bez studiów planuje, a ilu się udało? :D ty nawet nie umiesz zadbać o to żeby nie zaciążyć, a co dopiero zakładać firmę :D skończysz na kasie w Tesco ale tipsy będziesz robić 🖐️

Gość kotenienkuu
proszę cię, nie rozśmieszaj mnie :D ilu już było takich, którzy "założyli własną firmę" i ich działalność trwała tylko rok, dokładali do niej co miesiąc, aby przy wcześniejszej upadłości nie musieli oddawać dotacji, którą otrzymali na rozkręcenie interesu jeszcze mało wiesz o życiu.. w twoim wieku też myślałam, że życie to bajka

Gość 17nastkamama
Dokładnie nigdy nie wiesz czy będziesz magistrem a poza tym myślisz że jako magister to będziesz na super stanowisku? ja nie wyskrobałam dziecka i nie mam mentalności takiej jak ty samoluba

Gość 17nastkamama
hahah ile magistrów siedzi w centrach i sprzedaje i mają 1.200 zł nie oszukujmy się !

Gość kotenienkuu
jeśli mówisz o magistrach po kierunkach psychologia, pedagogika, socjologia itd to czym sie dziwisz??

Gość 17nastkamama
Dziś co drugi jest magistrem i co 3 nie ma pracy lub ma za 1000 zł nie oszukujmy się liczą się też znajomości a nie to ze się jest magistrem

Gość prawo człowieka
wybacz dziewczynko ale jak ktoś ma magistra w farmacji to pracę ma jak w banku :D a jak ktoś robi gówniane studia to skończy tak jak ty na kasie 🖐️

Gość kotenienkuu
to, ze nazywasz "Telimene Tadeusza" samolubem to jest chyba najbardziej smieszne.. dziewczyna ma poukladane w głowie, dąży do tego, aby nie było jej w życiu ciężko i zapewne do tego, aby w przyszłości zapewnić dziecku wszystko, co najlepsze, więc co w niej samolubnego? :D a czy ona musi mieć dziecko w wieku 17lat i "klepać biede"? dziewczyna dobrze robi, że najpierw dba o siebie, przyszłość a potem pomyśli o dziecku, któremu zapewni już dobre życie

Gość 17nastkamama
Miej godność Telimena i używaj swojego loginu a nie będziesz sama siebie wychwalała pozdr

Gość dfdgghhjjjkk
Tu masz racje. Pani magister farmacji? Gdzie Ty z tymi studiami?? Na początek to 2700 i żadnych większych perspektyw. Rynek mgr farmacji juz 3 lata temu się przesycił. Jest wielka konkurencja, techniczki robią robote, a apteka 2-3 mgr ma. Dziewczyna ma racje, ona nie wyskrobała i bardzo ją podziwiam. Ja nie wiem co bym zrobił, wachałbym sie... Dlatego brava za odwagę.

Gość kotenienkuu
jak widać nie odróżniasz magistra od "magistra" :) tak jak napisała "prawo człowieka" magister farmacji pracę będzie miał od ręki i jeszcze będzie mogła przebierać w ofertach. dla twojej informacji ja również mam plany takie jak "Telimena Tadeusza". w Tym roku rozpocznę 5(ostatni) rok prawa i chce najpierw zadbać o siebie, dobrze zarabiać, mieć własny dom/mieszkanie i dopiero starać się o dziecko. i nie martwić się tym, czy starczy mi pieniędzy od pierwszego do pierwszego ;)

Jak dla mnie to głupota mieć w takim wieku dziecku, ale cóz, to tylko mój punkt widzenia, mi dziecko by zaszkodziło na "ciężkich" studiach medycznych po których mam 100% , że będę miala prace :) . A mój chłopak za parę lat otworzy własną firmę - jest bez studiów - ale ma konkretny zawód i to dosc opłacalny , wiec ja bede mieć kase :) A Tb życzę jak najlepiej, nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu chyba sie pochlastała bo dla mnie to koniec świata. Ps. A jak sprawa z ojcem dziecka?

Gość dfdgghhjjjkk
Ta telimena, to zwykła kupa gnoju z wsi... Nie można aż tak podle oceniac ludzi jak ona. Każdy ma prawo do szczęścia, autorce potrzeba dziecka do szczescia, innej pani inny chuj na tydzień, a telimenie mgr farmacji i chuja z papierkiem komornika. Ważne jest aby wypowiadać się oddajac to co ma sie na mysli, ale w granicach kultury osobistej