Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 01230123

co ja zrobiłam?....

Polecane posty

Gość 01230123

mam wspaniałego męża,dbał o mnie troszczył sie z dzieckiem zawsze się bawił ,nawet alkoholu niepij był najlepszym i jest (zobaczymy... ) Ale od początku ...jakieś 4 miesiące temu weszłam na czat tak dla zabawy,mąż był w pracy,poznałam takiego jednego... tak popisaliśmy poflirtowaliśmy nic wiecej,fajnie nam sie pisało on mi sie zwierzał ja jemu taka luzna znajomośc dodam że mieszka 500km odemnie) niespotkaliśmy sie nigdy na żywo z czasem zaprośiliśmy sie na jeden z portali społecznośiowych,prawie dziennie pisaliśmy do siebie ale takie tam jak dzień zleciał itp dodam że nie napisałam mu że mam męża napisałam że jestem rozwódką czasem napisał że tęskni..jak tam moje słoneczko itp.ale znajomośc sie urwała po jakiś 2 tygodniach,najgorsze jest to że zapomniałam wykasować te wiadomości i wczoraj sie wydało mąż przeczytał całą korespondencje nie potrafił zasnąć i wszedł tak myślał na swój profil...boże co ja rano przeżyłam nie odzywa sie do mnie błagałąm przepraszałałam nie wierzył że to było tak do ściemy wiem że mi nie zaufa i zobaczymy jak będzie powiedział jak byś się czuła bym ja tak z kimś pisał...wiem żałuje tego co zrobiłam ....zobaczymy ...dziewczyny uważajcie na takie rzeczy bo możecie zniszczyć zaufanie i miłość

Gość momomomomom
ale ty nic nie czulas do tego faceta?

Gość momomomomom
Invicta,ale za co?Przeciez napisala ze to tylko zabawa.To tak jakby rozmawaila z kolega. To tez kolega tylko wirtualny. Co w tym zlego (poza klamstwem o rozwodzie)?

Gość Bylo nie klamac o rozwodzie
Jak bys sie czula gdyby on tak zrobil?

Gość 01230123
pewnie też bym się zle z tym czułam jakby mnie tak zrobił