Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztuka zrozumienia

Panowie i ich EKS-ODŚWIEŻANIE ZNAJOMOŚCI???

Polecane posty

Gość sztuka zrozumienia

Pytanie i do pań i do panów w szczególności. Dlaczego tak się dzieje,że większość panów po rozstaniu z obecną partnerką nawiązuje kontakt z poprzednimi??? Zaobserwowałam taką praktykę w gronie znajomych ale najbardziej na własnej osobie...i poniższy przykład dotyczy właśnie mnie :D Po nie udanym związku(partner poznał inna kobiete) poznałam super faceta(tak mi się wtedy wydawało)strasznie zaangażowałam się w ten związek on również bardzo mocno..Nie było nam łatwo bo ja nie miałam pozamykanych formalnie swoich spraw z poprzedniego związku on natomiast był młodszy o parę lat..środowisko najbliższe nie było zachwycone tym zwiazkiem jednakże byliśmy zakochani i bardzo uparci..trwało to 2 i wiele przeciwności losu sprawiło iż sie rozstaliśmy..generalnie głonie przez to iż przyłapałam go jak pisze ze swoją byłą od jakiegoś czasu będąć jeszcze ze mną...wciskał tej biednej dziewczynie że jest sam a ona połknęła haczyk jednak dowiedziała się o kłamstie i zerwała z nim kontakt...noo to zaczął ponownie pisać do mnie i tak trwa to następne dwa lata...pisze eski ,odwiedza wszystkie moje portale ,pokazuje sie na NK ,,,po czym milknie na jakiś czas,,potem znów prosi o spotkania na które wogóle nie przychodzi i znów milknie...to tak w skrócie Moje pytanie -co to za dziwne praktyki i czemu mają służyć...???? Zupełnie się w tym pogubiłam i myślę iż większość z Was również spotkała się z takimi działaniami zatem proszę o wypowiedzi i spostrzeżenia innych :D

Gość aresica
a ja mysle ze z nudow.. nie ma chwilowo nic innego to lepiej wrobel w garsci niz golab na dachu. moj eks tez tak robil.. po prostu nie ma co robic to sie umawiam i spr. czy drugiej osobie jescze troche zalezy.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5328106

Gość sztuka zrozumienia
No ta i tą ewentualność rozważałam :P ale po co te puste eski w stylu że nadal kocha tęskni itp...po czym umywa się na jakiś czas i tak w kółko ,,ileż można tak ciągnąć...nie lepiej pozostawić siły na rozpoczęcie nowego związku.... Myślę iż te działania jego są z premedytacją przemyślane...ale jaki cel chce osiągnąć tego nie wiem niestety :(