Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka8685

i minął rok od ślubu:)

Polecane posty

dzisiaj mija rok od mojego ślubu:) wszystkiego najlepszego i sto lat dla tych co dzisiaj obchodzą rocznice ślubu:):)

Gość jak świętujesz?
co planujecie z mężem na ten dzień?

Gość sylwiaaaa126
wszystkiego naj naj:):)

Gość Ostry Kaznodzieja
ostre rypanko

Gość 13 lat-jutro
Mi juz miła 13 lat jutro Przeleciało strasznie ale nadal trzymamy się za ręce jak nastolatki i tulimy na zakupach ,spacerach-nie narzekam Mam dobry układ ,który u nas się sprawdza!!!

świętowaliśmy tydzień temu- wyjechaliśmy na 4 dni do Karpacza:)w ramach rocznicy... wczoraj mąż wręczył mi 20 czerwonych długich róż w koszyczku:):)...... zleciało za szybko, a chciałabym cofnąć czas i jeszcze raz przeżyc ten dzień.... włożyć sukienkę ślubna która wisi w szafie... :(

powiem wam, że z czasem pewnie mi to minie, ale teraz strasznie zazdroszczę przyszłym pannom młodym... że one dopiero mają ten dzień przed sobą, przymiarek sukni, reakcji przyszłego męża w dniu ślubu jak zobaczy swoją wybranke w sukni.... ech wspaniały to dzień....

Nam 27ego mija rok, ja chcę jeszcze raz... Macie małe pociechy już, czy wszystko przed wami. My sie właśnie zastanawiamy...

My bylismy juz 2 razy w Karpaczu a na rocznice na Teneryfie:-) Oj minelo....Ja tez zazdroszcze heheh :-)

najbardziej żal mi tej sukni.. kurcze taka piękna w stylu księżniczki z błyszczącym tiulem, gorset z koronki.... :(.. a przysięga to już w ogóle.. w kościele było tak pięknie... chce jeszcze raz:):) jeszcze nie may dzieci.. staraliśmy sie w styczniu i zaszłam w ciąze co pokazał w lutym test ciążowy, ale w marcu okazało sie że ciąza jest obumarła i lekarz musiał ją przerwać... we wrześniu będzie pól roku od zabiegu... wczoraj postanowiliśmy ostatecznie że zaczynamy starania:) więc zobaczymy czy kolejna miesiączka we wrześniu przyjdzie:):) jestem pełna wiary że tak jak nasza miłość jest silna tak i wygramy walke o dzidzie:):)

Gość pm2011
Nam w lipcu minął rok. Dzieci też jeszcze nie mamy i nie wiem czy uda nam się zacząć starania jeszcze w tym roku :( malenka, jeśli tak ci tęskno za suknią, to na którąś rocznicę zróbcie sobie powtórkę sesji poslubnej. Ja osobiście nie chciałabym powtarzać tego dnia, nie tęsknię za tym, bo ile nerwów kosztowała mnie organizacja ślubu to ja tylko wiem. Od początku najważniejsze było dla mnie to, co PO ślubie, a nie dzień ślubu.