Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdoświadczenia

Życie zwaliło mi się na głowę jak sufit (zdrada)

Polecane posty

Gość damianooo
bezdoswiaczenia naprawde ona nie chce niczego wiecej

Gość qdnqd
Przecież ja Cię nie obrażam, tylko stwierdzam fakt, piszę prawdę o Tobie, ubieram w słowa to co Ty sam o sobie napisałeś!!! No chyba nie masz wątpliwości,że jesteś bydlakiem co?

Gość mowisz ze przenioslas sie na
wioche... a piszesz "jego studentki" jest wykladowca?to jak moze mieszkac na wiosce? po drugie jesli nie jest to gdzie te studentki poznawal?? wszystko sie kupy nie trzyma i po 1 stronie widac ze sciema

Gość damianooo
dziewczyna davidowa oj zawsze istnieje mozliwosci, ale skoro mowi, ze nie chce nic wiecej to chyba znaczy ze nie chce

Gość damianooo
qndq tak, obrazasz mnie

Gość bezdoświadczenia
Nie jest wykładowcą. Jak problem poznać studentkę wystarczy wyszukać anons na internecie dot. sponsoringu. Mieszkamy na wiosce, ale on dojeżdża do pracy do większego miasta, bo tutaj nie ma za bardzo co robić zawodowo.

Gość damianooo
dziewczyna dwidowa nie czulbym sie dobrze, ale co to ma do rzeczy?

Gość bezdoświadczenia
No właśnie... tym możesz to robić, ale on już nie! Prawda!?

Gość bezdoświadczenia
Miało być "ONA już nie"

Gość qdnqd
Nie obrażam Cię, nazywam rzeczy po imieniu, jeżeli myslisz, że nie jesteś bydlakiem, to jesteś zwyczajnie głupkiem bez sumienia i rozumu.

Gość damianooo
bezdoswiadczenia ja tylko mowie ze traktuje to jako odskocznie od codziennej rutyny, nie bawie sie w jakies ocenianie

Gość bezdoświadczenia
Może i nie trzyma się kupy, ale nie wzięłaś/eś pod uwagę mojego stanu roztrzęsienia.

Gość bezdoświadczenia
Nie łatwiej by było porozmawiać z żoną na temat rutyny i zrobić coś z tym, naprawić, spróbować coś z tym zrobić?

Gość qdnqd
no właśie damianooo jesteś w takim razie zwykłym kretynem, który nie zdaję sobie sprawy z konsekwencji swoich zachowań bo jest na to za głupi.

Gość bezdoświadczenia
A dzieci?

Gość bezdoświadczenia
Strasznie boli mnie głowa, chyba się położę na chwilę. Mam dość...

Gość damianooo
to znaczy nie jest az tak zle jak to moze sie wydawac, ale oczekiwalem od malzenstwa jednak czegos wiecej, a pozniej to juz wszystko spowszednialo, dzieci poki co nie ma

damianooo Masz poprostu szczęscie ze trafiłes na taka kobiete która mozesz manipulowac. Co najmniej ponizej pasa jest tłumaczenie sie ze swojego zachowania tym bardziej argumentowanie że to "odskocznia od rutyny". Nie myslisz czasem ze Twoja kobieta tez pragnie poczuć sie dobrze w ramionach innego faceta? To gra nie fair...

Gość bezdoświadczenia
To czemu nie odejdziesz od żony do kochanki, bo też Ci spowszechnieje?

Gość damianooo
bezdoswiadczenia to chyba oczywiste, ze tak, wtedy przestanie juz byc odskocznia, zreszta pisalem ze rozwod nie pasuje mi z kilku powodow finansowych

hahha ciekzwe czy kochanka Ci nie spowszednieje:) własnie odejdz do kochanki. Z żona juz ci sie przeciez nie układa jak na poczatku. Rozczarowałes sie bo liczyłes ze wszystko potoczy sie pięknie samo a ty przyjdziesz na gotowe. Jestes jak gówniarz a nie mężczyzna. W dodatku tchorz..

Gość damianooo
dziewczyna dawidowa predzej zrezygnuje z kochanki niz zdecyduje sie na rozwod

Gość qdnqd
A ja uważam ,że ta kobieta ma prawo wiedzieć, że ma męża bydlaka, a już na pewno ma prawo ułożyć sobie życie z kimś kto na nią zaśługuje, póki nie ma dzieci. Bo potem to bydle jej dziecko zrobi i dopiero się wpieprzy!!!!! A póki nie ma dzieci to może sobie poznać innego faceta i z nim założyć szczęśliwą rodzinę!!!

Gość półsprzęgło
qdnqd wyzywasz innych od bydlaków, kretynów, autorce wątku sugerujesz paskudny sposób na odegranie się na niewiernym partnerze (ona sama jest mądrzejsza i widzi jakie to niskie i podłe), a sama pewnie uważasz się za szlachetną i bez skazy?