Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwaaad

Wstydliwy problem-co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Wstydliwaaad

Od razu mowie ze prosze o normalne komentarze. Moj problem jest przykry. Ogolnie jestem bardzo zadbaną dziewczyną, codzimnie sie myje, dban o higienę, uprawian sporty i w miare zdrowo sie odżywiam. Z tym ze teraz ide do akademika w ktorym bede mieszkać w pokoju jeszcze z inna dziewczyną i mam problem.... Gdy zjem jakąś pizzę czy cos podobnego to pozniej mam gazy. Wiadomo codziennie jeść nie mam zamiaru ale czasem gdzies ze znajomymi jak sie wyskoczy to nie chce sobie odmawiać. Wczesniej mialam własny pokój wiec nie bylo problemu bo spalam sama a teraz uwazam to za niekulturalne przy koleżance z pokoju puszczać gazy. No a u mnie to najczęściej gdy ide spac albo gdy wstaje, moze tez przez sen... Glupio tak do łazienki biegać co troche bo mi sie gazy zebrały:... Nie są to straszne gazy ale ogólnie nie chce robic wiochy... I nie wiem jak to rozwiązać. Bo ogolnie nie bekam nie dlubie w nosie ani nie mam innych przypałów. Tylko tej jednej rzeczy sie boję... Czy ktos z was mial podobny problem? Jak sobie z tym poradziłyscie?

Gość niuu
No to zacznij od wyeliminowania jedzenia po którym masz gazy.

Gość gfhghfg
Otwierasz okno i zasypiasz dopiero jak koleżanka zaśnie. W ten sposób koleżanka nawet się nie zauważy, że masz gazy Zresztą myślisz,że ona nie ma?

Gość Wstydliwaaad
No ale chodzi o to że np rano jak ona juz wstanie a ja bede jeszcze spac to moze usłyszeć jakbym sie budząc cos "przeskrobala".... Nie wyeliminuje całkowicie- bo przeciez jak znajomi zapraszają na pizzę to nie odmowie tylko ze względu na ten problem.... Poza tym straciłabym wszystkich znajomych tak ciagle odmawiając bo my zwykle raz w tygodniu chodzimy na kebaba/pizzę/jakies piwko itd. Jak jest domowka to tez nie ma zdrowego jedzenia a nie bede np od 19 do 3 nad ranem bez jedzenia...

Gość niuu
no to będziesz pierdzieć i już.

Gość edewd
moze jakies tabletki na "wzdęcia"? espumisan czy cos, w aptece powinni ci doradzic albo na necie poszukaj

Gość e tam ale mi problem
moja kumpela wali przy mnie gazy bez ogródek uprzedzając to głośnym śmiechem :D

Gość kullokkja
trza silnej woli-zero napoi gazowanych , cukier i mleko s abardzo gazotworcze-a moze ty masz alergie np na cukier mleczny lub owocowy-czytalam ze to bardzo powszechna dolegliqoac ale nawet sami lekarze nie zawsz eumieja ja rozpoznac -cukier i owoce tez sa gazopędne-przestudiuj swa diete