Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shedau;ioewh

karty klasyczne czy tarot?

Polecane posty

Gość shedau;ioewh

wie możę ktoś z was na czym polega roznica we wrozbie miedzy tymi kartami? słyszałam ze klasyczne są konkretne a tarota można odnieść do każdej sytuacjii bo jest szczegółowy... wrozba z jakich kart może byc bardziej przyszłościowa?

Gość lola_23
Karty to tylko narzędzie, nie są tak ważne jak umiejętności wróżącego. Nie patrz na to kto jakimi kartami wróży tylko czy ma talent.

Gość shedau;ioewh
tylko po czym to poznać jeśli wrozy przez internet?

Gość lola_23
A kto Ci każe korzystać z usług wróżki internetowej ? :P Możesz wybrać się stacjonarnie do kogoś z polecenia. Ja mam to szczęście że moja przyjaciółka jest tarocistką i wróży mi za symboliczne kilka złoty, prawdziwy skarb z niej :)

Gość strojna
lola - i oczywiście i ty i twoja koleżanka wróżka jestreście wierzące ?

Gość lola_23
Nie, ani ja ani moja przyjaciółka nie jesteśmy chrześcijankami :) Skąd w ogóle taki pomysł ?

Gość lola_23
Jeszcze coś Ci podpowiem shedau;ioewh, jeśli chcesz koniecznie skorzystać z wróżby na allegro to patrz po opisach wróżek, dobra wróżka poprosi Cię o zdjęcie ( żeby zdiagnozować aurę ), datę urodzenia ( żeby spojrzeć w numerologię ) i konkretne pytania. Taki mix umiejętności gwarantuje jak najbardziej szczegółową odpowiedz.

Gość dar i wiedza
Liczy się to co w tytule,a które to będą karty to już bez różnicy.

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.

Gość gość
Z czystym sumieniem każdemu polecam zadzwonić do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) i sprawdzić jej niesamowity dar. To wyjątkowa osoba, która zawsze chce pomagać.