Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hujowiczka

czy wracać do Szczecina...

Polecane posty

Gość hujowiczka

witam, mam 25 lat, chodziłam do liecum i na licencjat do szcz, mam tam na sólw mieszkanie po babci, i 100 dalej rodziców i... morze... 2 lata temu po licencjaice postanowiła , ze trzeba cos zminic i przeniosłam sie do Wrocławia, w tym roku obronie mgr, mam prace, wynajmuję kawalerkę...ale jakos nie moge poczucsię swojsko... mam chłopaka z moich stron i on też by wolał wrócić tam... jeśli chodzi o znajomych to sa i tu i tu, ale tamci przważaja, zawsze na ulicy kogoś znajomego można spotkać, w weekend nad morz się wybrac, czy do rodziców, czy nad jezioro, a tu tego wszytskiego brak... doradzie mi, czy znajde tm parce, jestem po germanistyce. co byście zrobilI na moim miejscu?

Gość kremówa
ja pochodzę ze Szczecina i powiem Ci że warto tam wracać :) ja na razie nie mogę sobie pozwolić na powrót do rodzinnych stron ale jak tylko będę miała możliwośc to na pewno tam wrócę i zostanę na zawsze! myślę, że pracę też tam znajdziesz bez problemu :)

Gość hujowiczka
a co Cię ciągnie, gdzie teraz jesteś i dlaczego chcesz wrócić? ka nie wiem co robic, pracuję dop pół roku, umowe miałam tylko przez 3 miec wiec teoretycznie dośw mam 3 miesiace, choc chyba wpisze tyle ile rezcywiscie pracuje, nie wiem czy chociazr ok jeszcze tu siedzieć , zrobic sobie kurs niemeickiego biznesowego, ale on trwa pełny rok, czyli do grudnia nast roku, czu robic go juz wszcz, z 2 strony fajnie by było nabrac dośw póki mam te prace

Gość TOMILIJONES
wracaj bedziemy robic dziki seks