Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki dylemat w łużku , jesli

dla nie doświadczonego faceta ( prawiczka) jaka sytuacja lepsza , dziewczyna do

Polecane posty

dla nie doświadczonego faceta ( prawiczka) jakie sytuacja lepsza , dziewczyna doświadczona czy nie sytuacja taka że chłopak ląduje z dziewczyna w łóżku okazuje się że on pierwszy raz wiadomo stres nerwy na pewno będzie tak że albo spuści się po paru ruchach albo w cale . A pytanie jest takie czy lepiej jak ona już jest po kilku razach . Spała już wcześniej z facetami i ma doświadczenie czy lepiej taka dziewczyna która dajmy na to nie jest już dziewicą ale mało uprawiała sexu i ma małe doświadczenie. Czy doświadczona jeśli zrozumie sytuacje , i go przeprowadzi przez ten jego pierwszy raz , czy z tą nie doświadczoną bo razem wspólnie dadzą radę i się czegoś wspólnie naucza. P.s wiek obojga nie ma znaczenia

Gość Tylko i wyłącznie
doświadczona

prosze o poważne odpowiedzi a i o uzasadnienie

Gość wielgachnyy
ja bylem 1 raz z dziewica i bylo spoko, za to kumpla prostytutka nawet wysmiala ;)

może wiecej wpisów , do dziewczyn jak byście reagowały w takiej sytuacji , jak by facet powiedzieł: Wiesz jestem w sytuacji że jesteś moją pierwszą . ...

Gość krewny archimedesa
tępy autorze, w łóżku a nie "w łużku" niedoświadczony, a nie "nie doświadczony". debilu, do książek.

Gość Aguuś
Jeśli to ma być seks dla seksu, to nie wypowiadam się na temat mojej potencjalnej reakcji, bo nie pozwalam sobie na takie rzeczy. Ale gdyby to był seks z uczuciami, to czułabym się dobrze z tym, że mi o tym powiedział i starałabym się zapewnić jak najlepszą atmosferę, żeby facet się nie stresował i nie uważam żeby to miało jakiekolwiek znaczenie, czy jest prawiczkiem.

Gość a daj spokój
Na pewno nie dziewica, a czy doświadczona czy niedoświadczona to obojętne :) Ważne, żebyście się dobrze ze sobą czuli. Powiem ci, że nastawienie psychiczne jest w takiej sytuacji ważniejsze niż doświadczenie :).

Gość taki dylemat w łóżku , jeśli
odnawiam temat , bo nie mogłem odpisywać , dzięki za wpisy taki dylemat w łóżku , jeśli