Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to...//

Wkurza mnie ta niesprawiedliwość zarobkowa, że jeden głupi a zarabia

Polecane posty

Gość wkurza mnie to...//

6 tysięcy, a inny mądrzejszy często i bardziej wykształcony od tamtego a zarabia 1500 :O to jest niemoralne, żeby tak było, bo ten pierwszy wcale nie narobi się więcej do tego biednego a zarabia kilka razy lepiej :O ale pociesza mnie jedno: że ten bogaty i tak zdechnie i go robale zeżrą, kasa nic mu nie pomoże. jedyna sprawiedliwość na tym świecie to śmierć, bo zarobki nie są sprawiedliwe...

Gość Kdnvkdfnvdijfnv
Ja jestem głupia i zarabiam dużo.

Gość robtada
prędzej ty zdechniesz z tej zajadłości , zazdrości i zawiści jakby wykształcenie mialo świadczyć o ilości pieniędzy to świat wygladalby inaczej czasem bardziej jest potrzebny piekarz niż magister historii tumanie zajadły

Gość wkurza mnie to...//
chyba nie zrozumiales tematu, chodzi o to, że cieszę się, że tacy bogaci co zarabiają krocie za nic i tak wyzdychaja i kasa nic im nie pomoże i że to jest jedyna sprawiedliwosc!!!

Gość TOMILIJONES
o swoje zarobki pretensjeh miej do siebie

Gość robtada
to wykształcenie wyższe ma się po to żeby zarabiać góre pieniędzy ? gdzie tak na świecie jest ? wykształcenie może być pomocnikiem ale nie wyznacznikiem jeśli ktoś uczy się po to żeby miec większą wypłatę tzn że jest debilem

Przeważnie jest tak, że mądry zarabia dużo, a "głupi" mało, bo przecież jeśli jest mądry to z tej mądrości korzysa i poprawia swój byt. Poszukaj sobie innej wymówki :x

Zycie nie jest sprawiedliwe. Nikt mi nie powie, że np taki Grzesiu Lato zarabia miliony bo na to zasługuje albo blondi co po znajomości dostała robotę u kolegi ojca.

Życie polega wyłącznie na szczęściu. Trzeba się dobrze urodzić, mieć świetny start, znajomości. Jak się to wszystko ma to można i zawodówkę skończyć a i tak dostanie się robotę w firmie ojca. A jakiś głupi pokończy szkoły i znajdzie taką samą robotę ale za 1500zł.

Ostatnio w radiu słyszałam,że przed 30stką nikt nie ma szans na dłuższa prace w Polsce:) Cóż innego pozostaje tylkoo wyjechaać z naszego kraju pełnego niesprawiedliwości i zakłamanych polityków.

Gość kullokkja
wlasciciel hotelu czy fabrykant -to skurwiel co wyzyskuje ludzi za 700-900 zl a sam spi na kasie, ma rezydencje , nie ma sprawiedliwosci

Gość TradycjonalIstka.
W normalnych krajach ludzie.kompetentni, wykwalifikowani, wyksztalceni maja pewna i dobrze platna prace, a nie tak jak w Polandi, ze najwiecej zarabiaja zlodzieje i kretacze, a prace dostaje sie po znajomosci.

zycie. zrelaksujcie sie dzisiejszym dniem. a nie nawijacie o Tuskach"