Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieskazitelna_92

9 lat różnicy, to dużo ?

Polecane posty

Cześć Wam Mam 20 lat i od 2tyg. spotykam się z kolegą o 9 lat starszym. Moja mama jest przeciwna tej znajomości ponieważ uważa że to zbyt duża różnica wieku i lepiej jakbym spotykała się z swoimi rówieśnikami . Z Nim dogaduje się naprawdę wspaniale , człowiek ten myśli całkiem inaczej niż chłopacy w moim wieku. Nie wiem czy to zauroczenie czy co ? Przeszkadza mi jedynie to że ma On już wiele za sobą , 2 poważne związki po 5 lat i też wiadomo mi o jakiś przelotnych kobietach na kilka nocy ;/ Prowadził kiedyś dosyć rozrywkowe życie nie to co ja, spokojna i na dodatek Dziewica ( o czym on jeszcze nie wie ) Twierdzi że mu zależy na mnie i myśli poważnie. Spędzamy ze sobą każdy dzień praktycznie. Jak myślicie chłopak chce się ustatkować ? jakby mu w sumie zależało na jednym to by jakoś nalegał :/ a ostatnio stwierdził że z żadną wcześniejszą kobietą nie spędzał tak miło i aktywnie czasu (my np: jeździmy rowerami ciągle ) bo wcześniej jego znajomości opierały się na jednym.

Gość ppppppppppppppppppppppppppppp
Głodne kawałki Ci zasuwa:D A Ty naiwna wierzysz:D Kobiety to są nawine: Byłem zły. Z innymi byłem po seks,ale z dla Ciebie zmienie się, z Tobą to co innego. Szykuj usta, albo daruj go sobie:D Widać, że chłop lubi przebierać nogami haha

Chcę Ci się dobrać do majtek, skumaj to:D

Młodsze zawsze się najłatwiej rwie:D

Zrób mu test i powiedz,że chcesz trzymać do ślubu dziewictwo i tak z 6 mc wytrzymaj to da dyla, albo Ci będzie wiercił w brzuchu dziurę. Jemu pasuję się już żenić, a nie ścigać za małolatkami (zapewne jeszcze nie pracujesz, bo dla mnie dorośli są co zaznali pracy.)

Gość makowaaaa panienkaaaa
nie dużo, chyba lepiej bo się już wyszalał, ciekawe jakie byłyby odpowiedzi, gdyby był 29-letnim prawiczkiem trochę przypomina mi to moją sytuację, on starszy i "doświadczony", ja dziewica i chciałam z nim przeżyć swój pierwszy raz, nie myślałam co będzie później tak się skończyło, że jesteśmy małżeństwem od 22 lat nie wiem ile miał kobiet- bo mnie to nie obchodzi , na razie ja jestem jego ostatnią

...ostatnią do pierwszego rozwodu:D Cóż, każdy związek po 15 r.ż. może się skonczyć seksem, po 18 to już chyba jest się zoobligowanym. Hehe, ja jedyne czemu wyraziłem sprzeciw, bo Ona wierzy w te jego frazesy:D Romantyczka:D Za chwilę stworzy temat - jak zrobić dobrze z połykiem?:D Bez chamstwa już. 9 lat to dużo. Chyba, że chcesz mieć dzieci i rodzinę przez 25 r.ż. to wtedy idealnie:D

Gość makowaaaa panienkaaaa
napisałam przecież że 'na razie' , więc możesz się nie wysilać na złośliwości , a czytać dokładniej ;P już trochę żyję i doświadczenia nabrałam, wiem że nic nie trwa wieczne