Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzyciel w tym kraju

Seks grupowy

Polecane posty

I co z tego, ze fantazjuję o seksie z pięcioma facetmi?... Problem w tym, żeby tej piątce dać radę :P No a gdyby zaprosić jeszcze 4 inne koleżanki, to stwarza się sytuacja z typowej studenckiej imprezy gdzie każdy się pieprzy po kątach, z ta tylko różnica, ze tu wszyscy pieprzyliby się na kupie, w jednym wyrku (w 8 osób w jednym łóżku?! ) lub na podłodze (musiałabym wynieść parę mebli z livingu) No ale tak, fajnie sobie pomarzyć :P

Seks w dwie pary (lub coś koło tego) to rozumiem - taki powinien być "norma", większa ilość uczestnikow wydaje mi się problematyczna - chyba ze na zasadzie obserwatorów.

dwie pary to dobry poczatek tzn od tego chyba byloby trzeba zaczac. Piszesz,ze wiecej to problem pewnie masz racje bo jak tu wszystkich zgrac ale nikt nie mowil,ze bedzie latwo;-) Tak na serio to chyba trzeba dac sie poniesc a nie myslec jak ma byc

Gość ewka 123456
napewno trzeba dac sie poniesc emocjom kolega innego wyjscia nie ma trzeba to zrobic na spontanie i tyle

Gość jajka z majonezem
a ja tam nie wiem , kiedyś w trójkąciku ale seksu nie było tylko pieszczotki

Gość jajka z majonezem
fantazji ułańskiej , chwili lub nastrojowi jak kto woli

Gość śmieszny lulik
Ja na ten przykład bym się nie zdecydował. Żona już się przywyczaiła do tego jak wyglądam nago, jakie robię miny i jakie odgłosy wydaję w trakcie, ale żeby miały to zobaczyć jakieś inne osoby? nigdy w życiu :O

Gość 178CM
JEST SUPER ja kolezanka i 4 facetow wszyscy mnie wylizali a skonczylo sie na ostrym bzykaniu przez kolege i mojego faceta to bylo to co kocham

Dla mnie to skrajny sposób naprawy nudnego pożycia. jak się w dwójkę nie potrafi dobrze, to w trójkę, czwórkę i setkę będzie lepiej? :D

Gość Żonaty30l
Ja bym się nie zdecydował. Seks grupowy przypomina mi małpy w ZOO, na wybiegu, w klatce. Trzeba umieć mądrze korzystać z życia. To moje zdanie ;)

Ja też spróbuję czegoś nowego. I to dzisiaj! jestem taka mokra i rozdygotana na samą myśl o tym.

Gość marlboro man :-)
ja co dwa tyg systematycznie albo2m i 2k lub2m i 1k zalezy czy w pracy da rade wolne zalatwic i na zagloweczke i dymansko non stop fajnie jest jak jest 2m i 1k wtedy zawsze tak ja zdymamy ze ledwo po schodach wchodzi :-)

Gość porządna dziewucha
marlboro man :-) kmiot.

Gość karmazynowa kochanka
ja bym chciala sprobowac ale gdzie znalesc odpowiednich ludzi? bo wolalabym z grupa jak ja niedoswiadczonych

Gość porządna dziewucha
Jak jesteś mokra pod nosem, to idź do mamy wytrzeć smarki w spódnicę.

No wlasnie problem wspolkopulujacych, bo ze swoimi bliskimi lub dalszymi znajomymi sobie nie wyobrazam. Najlepszym sposobem chyba jest selekcja w internecie jednak moze to byc zmudny proces. Wolelibyscie w taki uklad wejsc ze swoim TZ czy bez niego/jej?

Moja kolezanka (zmusiła ją sytuacja życiowa) zdecydowała sie na seks z 6 facetami za pieniądze. 3 dni nie mogła chodzić, powiedziała, ze nigdy więcej.

To ale mi seks grupowy,dala sie zerznac za siano, rozumiem,ze zmusila ja sytuacja ale to nie bylo dla czystej przyjemnosci. No i jasne,ze ciezko miala w koncu tyle kutasow obsluzyc to pewnie ciezkie wyzwanie.