Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avocadoo.

krwawienie w srodku cyklu...?

Polecane posty

Gość avocadoo.

hej mam pytanko, moze ktoras z Was tak miala.... uprawialam seks po okresie , tzn w 8 dzien cyklu, chlopak skonczyl we mnie. dzis od tego czasu mija 2 tygodnie. od dwoch dni zauwazylam plamienie, a od wczoraj wieczorem lekkie krwawienie.. nie jest to na pewno okres, bo jestemw polowie cyklu, poza tym to krwawienie wyglada inaczej. krew jest zywoczerwona, rano lekko bolalo mnie podbrzusze. nie jest to tez na pewno owulacja, bo poznalabym po sluzie, ktorego nie mam teraz wcale. co to moze oznaczac? wiem ze powinnam isc do lekarza ale termin mam na 29 sierpnia. dzieki Wam z gory za odpowiedzi

Gość niuu
zrób test skoro minęły już 2tyg.

Gość Verdis
to może być plamienie z powodu zagnieżdżającego się zarodka. Zrób test a potem badanie z krwi

Gość a powiem
potwierdzam poprzednie odp!!!

Gość avocadoo.
hmm no wlasnie zrobilam dzisiaj test i wyszedl negatywny... albo to nie jest ciaza, albo moze jeszcze za wczesnie..? nie jest to jakies obfite krwawienie, ale przyszlo tak nagle i nie wiem o co chodzi :(

Gość avocadoo.
nie biore tabletek anty ani zadnych hormonalnych lekow

Gość nie chce mi się myśleć :D
skoro poznałabyś po śluzie, czyli się obsewujesz i mniej wiecej wiesz, kiedy była owulacja? Ja mam dwie opcje - albo właśnie zagnieżdzenie, albo niedobór progesteronu w fazie luteinalnej. Jeśli wykluczysz ciążę, a plamienia się powtórza radzę iść jednak do lekarza, który wykluczy zaburzenia hormonalne