Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka2407

okulista w trojmiescie

Polecane posty

Gość Amelka2407

Czy znacie dobrego okuliste dzieciec. w trojmiescie

Gość Co kraj to obyczaj
Nie, ale jak to powazna sprawa to jest w Polsce jeden dobry fachowiec od dzieciecych oczu. Nazywa sie dr. Prost, albo Prosty (nie pamietam juz dokladnie nawiska, ale znajdziesz info. w necie na Ranking Lekarzy i Znany Lekarz)

Gość Amelka2407
Nie wydaje mi sie na tyle powazna. chodzi ko o zezowanie. ale dzieki

Gość jaaaaaaaaaaaa0
ja też mam ten sam problem u mojej córeczki polecono nam Por.Okulistyczna Sopot ul. Kolberga 7 tel.550 57 71 lek. med.spec.chorob oczu Joanna Żywicka-Beszczyńska jutro będe dzwonić

ja wybieram sie tu: Okulistyka. NZOZ. Piotrowska Joanna, lek. med. Spec. okulista Lekarze - Okuliści Tel/fax: 58 301 98 62 80-858 Gdańsk, Wałowa 27 lok. 307 woj. Pomorskie, pow. Gdańsk, gm. Gdańsk z tym samym problemem

Gość dziewczyna z nad morza:)
tylko i wyłącznie Wojewódzka Poradnia Leczenia Zeza i Niedowidzenia adres: 80-346 Gdańsk Żabianka, Jakuba Wejhera 12a tel: 58 556-28-57

Gość Ignarashiuuuu
Nie wydaje mi sie na tyle powazna. chodzi ko o zezowanie. ale dzieki Co za ignorantka :O Jakby ci dziecior ślepł to byłaby dla ciebie poważna sprawa

zez u malucha to normalna rzecz, większości dzieci oczko ucieka w dzieciństwie, a potem to się wyrównuje. ale wiadomo, że lepiej to skonsultować z lekarzem. jakby trzeba było okularów to polecam odwiedzić salony fielmanna, mają oprawki w przeróżnych cenach, może sobie nawet maluch sam coś wybierze. ale oczywiście mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby ;)

Gość gość
A ja zawsze myslalam ze jaskra to nieuleczalną choroba... No proszę..

Gość gość
Nie mieszkam w Gdańsku tylko w położonym nieopodal Tczewie i mogę się z wami podzielić świetnym gabinetem okulistycznym, który tutaj mamy. Po okulary i na badania wzroku chodzę do www.optyktczew.com.pl i polecam ich wszystkim z województwa Pomorskiego.

Gość gość
W Sopocie w kamieniu pomorskim jest jeden okulista, wiem bo znajoma moja tam była z dzieckiem. A jeśli chodzi o sprawdzone soczewki to ja zamawiam online tu https://mylenshop.com/ i jestem naprawdę zadowolona, bo są delikatne i nie podrażniają.