Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyłek szafa, brak cycków

Mój tyłek nie mieści się w kadrze, a piersi mam miseczka A.

Polecane posty

Gość ixiyzet
wytyf ty masz kompleks swojej wielkiej dupy i mieć go będziesz ,ja pytam autorki i nie jestem wyrocznia bo nietylko ja tu siedzę więc będzie mogła sobie sama wydać diagnoze po ilus tam ocenach

Gość wytyfy ?
Nie mam wielkie dupy, mam spory okrągły, jędrny tyłeczek, który uwielbiał każdy mój facet. To jest moja zaleta, jedna z wielu, nie wada. Dlatego o tym pisze autorce :) Chcesz być wyrocznią, mimo, że każdy tępak wie, że tyłek, czy cycki, czy cokolwie innego, jest rzeczą gustu. Nie rozumiesz, że komuś co innego może się podobać niż Tobie? Wiesz o czym to świadczy?

Gość ixiyzet
niech sobie świadczy o czym chcesz ale twoje durnowate wpisy świadcza napewno o tym ze nasz wielkie śmierdzące dupsku i wmawiasz sobie że jest inaczej,a uwierz mi nie jest,faceci którzy sie zachwycali twoim monstrualnym dupskiem po prostu nie mieli szans na mały zgrabny tyłeczek i tyle w temacie

Gość wytyfy ?
O|ch tak obrażaj mnie, bo nie masz nic mądrego do napisania :D Skoro się zachwycali to znaczy, że się podobał, jakby było jak piszesz, to podchodziliby raczej do tego obojętnie lub z nieukrywaną niechęcią, więc jak dla mnie, bzdura :)

Gość ixiyzet
alez ja cie nie obrażam ,odnosze się tylko do twoich wypowiedzi,moze akurat ci twoji dzentelmeni lubili jak im cos świat przysłania,najlepiej wrzuć fotke to ci powiem czy kwalifikujesz sie do monster of dupa czy nie ma tragedii i ich zachwyt był uzasadniony

Gość ixiyzet
Jestem gejem. Podobają mi się wąskie małe tyłki;)

Gość Andreuxx
ixiyzet piszesz troszke a wlasciwie to "wypacasz"sie tu na tym wątku jak dziecko. Mnie sie podobaja kobiece duże i kształtne tyleczki. Lubie czuc ze jestem z kobieta. Ale może to zrozumiesz gdy dorosniesz i nabierzesz doswiadczenia. Wąskie małe tyłki u kobiet wygrywaja u gówniarzy[hodowanych na żurnalach i clipach myzycznych tv] albo ludzi których kobiecość sama w sobie juz nie pociaga i nie zrobiloby im roznicy gdyby do lóżka wprosil im sie zamiast szczuplej i waskiej "miss"jaki "androgyniczny"młody chłopaś. Azeby zrozumiec ten problem trzeba poznac przedewszystkim siłę oddziaływania mediow głównie na seksualne upodobania i spojrzenie na to co uznac "należy"za piekno.

Gość ixiyzet
:-D stary ja cie nawet nie skomentuje bo szkoda słów ,chyba ,że ja dorosne :-D:-D:-D