Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka555

prad a ciaza

Polecane posty

Gość czekoladka555

prosze o pomoc dzis korzystalam z laptopa, postawiłam go sobie na kolanach i tak pracowalam ok godziny po czym kiedy obok mnie usiadl maz i dotkna mnie reka okazalo sie ze jestem cala naelektryzowana i kopie mnie prad ( nie czułam tego, czuł to mój mąż kiedy dotkną mojej nogi ). Laptop miał przebicie a ja o tym nie wiedziałam. Jestem w 17 tygodniu ciazy czy to może być niebezpieczne dla dziecka? proszę o pomoc :(

Gość czekoladka555
up

no wlasnie? ja 14 tydz wczoraj jak wyciagalam pranie okazalo sie ze pralka ma delikatne przebicie. czy to niebezpieczne?

Nie mam pojęcia, ale zaciekawiłyście mnie tym. Ja w ciąży sporo siedziałam przy laptopie, ale nie miałam go na kolanach i nie elektryzowałam potem.

Gość patrycja2222
ja też nie wiedziałam i byłam zdziwiona. na początku myślałam ze mąż żartuje ale potem troche sie zaniepokoiłam :(

Gość patrycja2222
to ja założyłam ten wątek tylko wcześniej miałam wpisany inny nick. sory

dlatego ja jak dowiedzialam się że jestem w ciąży a nawet ciut prędzej skusiłam się na zakup stoliczka pod laptopa, z chłodzeniem...i nic mi ani nie promieniuje na brzuch ani nie kopie... coś takiego :http://www.mediago.pl/MARCIN/modecom%20stolik2(1).jpg Ale będę obserwować topik, bo sama jestem zaiteresowana czy to niebezpieczne... trzymam kciuki żeby wszystko było ok...:)

Gość patrycja2222
nikt nie był w takiej sytuacji?