Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian26

dlaczego ona nie chce się skusić ???? coś robie zle ????

Polecane posty

Gość adrian26

witajcie, jestem 26 letnim mężczyzną i nie mam kobiety. Byłem w długim związku parę lat temu ale niestety zarówno z mojej winy (szukałem przygód z innymi) jak i z winy mojej dziewczyny nie wyszło nam. Nie powiem, kobiety się mną interesują a ja nimi lecz żadna z nich nie chce stworzyć ze mną czegoś poważniejszego. Może dlatego, że lubię mieć dużo kobiet ale wiem, że gdybym się zakochał w tej jedynej nie szukał bym przygód, starał bym się. Marzę o kobiecie która zostanie moją żoną lecz wszystkie uciekają. Pewnego czasu zainteresowałem się dziewczyną która jest w związku już około 6 lat, postanowiłem ją zbajerować ponieważ z nieoficjalnych źródeł wiedziałem że jej się w życiu z partnerem nie układa. Na początku zgodziła się na spotkanie - oficjalne bardzo, potem spotkaliśmy się w barze, była z przyjaciółką, która znam od dawna, rozmawialiśmy chwile, ona była dla mnie chłodna. Po godzinie wybierały się z koleżanką do domu, ona była samochodem więc spytałem czy mogę się z nimi zabrać. Zgodziła się bez problemu, odwieźliśmy jej przyjaciółkę i zapytała gdzie ma mnie odwieźć. Powiedziałem ,,już chcesz jechać ? szkoda bo myślałem że pogadamy'' oczywiście się zgodziła na krótką rozmowę w samochodzie, po pewnym czasie nie wytrzymałem, bo bardzo mnie kusi jej osoba i ją pocałowałem, miałem cichą nadzieję, że coś więcej z tego bd, odwzajemniła moje pocałunki ale nic więcej, spotykaliśmy się kilka krotnie, ona skończyła stary związek (z jakiego powodu nie wiem) lecz zaczęła po jakimś czasie nowy czego mi nie powiedziała wprost, sam zauważyłem i postanowiłem zerwać z nia kontakt. Po 2 miesiącach spotkaliśmy się na imprezie, nie mogłem się oprzeć i musiałem do niej podejść, zapytała czy jestem sam, tańczyliśmy lecz nic poza tym, postanowiłem że wykorzystam inna laskę żeby wzbudzić w niej zazdrość, zacząłem tańczyć z panienką, całować sie i wciąż patrzeć na tą jedyną, która jakby mnie nie zauważała. Co o tym myslicie czy jest szansa dla nas ????/

Gość EZOTEFAŁ
Widzę tu przekleństwo czarnej kobiety od strony ojca. Za 4 dni od dzisiaj usłyszysz od niej czułe SPJERDALAJ. Pozdrawiam Maciej.

Gość adrian26
EZOTEFAŁ czy wszystko z Tobą w porządku ? W głębi siebie czuje że ciągnie ją do niej, zawsze odzywa się jak do niej napiszę z takim entuzjazmem :) Parę razy odzywała się jako 1 ale szybko ją zlewałem ;/

Gość sylvia 007
Tak od razu caowac kobiete ktora jeszcze cierpi po nieudanym zwiazku,nie tedy droga,musisz ja rozweselic pocieszyc,zaciekawic soba,nie widzisz ze ona nie jest jeszcze gotowa na nowy zwiazek musi najpierw uleczyc stare rany ,musisz byc cierpliwy a nie od razu calowac i wzbudzac zazdrosc ,znienawidzi cie tylko.

Gość to zalezy czego ty
od niej chcesz.. jesli tylko o sex chodzi to chyba najlepsza droge obrales. taki kanciasty dran to najlepszy material na kochanka, ale jesli chcesz zeby bylo z tego cos wiecej, to musisz jej pokazac co masz do zaoferowania- co lepszego od jej exa.

Gość adrian26
ale co mam zrobić by chciała zarówno związku ze mną jak i sexu bo nie ukrywam że mnie dziewczyna pociąga i kusi. Ja jestem babiarz nie ukrywam, lubię mieć dużo kobiet ale chciał bym zawalczyć o tę jedyną ale nie umiem :( nie potrafię być sam, lubię się spotykać z laskami ale o jedną mi chodzi głównie.