Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona>26

Jestem w ciąży dramat!

Polecane posty

Gość Żona>26

Jestem w 8 miesiącu czuje się strasznie. Gruba, wszystko mnie boli. Czuje się zaniedbana czasem zastanawiam się w co ja się w pakowałam. Mam 26 lat i mogłam cieszyć się życiem mężatki, ale bez dzieciaka! Nie sądziłam że ciąża to głównie stres i szybkie męczenie się. Ubrana workowe i zero imprez, życia towarzyskiego. Co zjem bardziej pikantnego czy niezdrowego nie dobrze mi jest tzn. zaczyna mnie mdlić.

Gość analiza liza
lepiej oddaj to dziecko i zrzeknij sie praw bo zalatwisz je tak jak waśniewska

Gość dziś o poranku....
Szkoda że nie żygasz cały czas, mam nadzieje że zostani ci opona i rozstepy, tepaczko :classic_cool:

Gość koliiid
było myśleć najpierw,myślałaś że bociek ci dzieciaka przyniesie?

Gość hujowiczka
dlaczego jedzieic eja jak psa? każdy ma chwilę załamania. ja zadam inne pytanie, skoro nie chciałś dziecka to dlaczego sie nie zabezpieczałaś?

Gość jpjjjjjjj
taaaaq zaściankowy motłoch już cię zaczyna obrzucac kamieniami bo napisałaś prawdę czyli że ciąża to nie obrazek z reklamy tylko zmęczenie, stres, opuchlizna na calym ciele i na koniec rzeźnia na porodówce

Gość Żona>26
Nie porównuj mnie do tępej morderczyni! Bo nie mam zamiary pozbawiać życia mojego dziecka! po prostu nie chciałam być w ciąży!! zrobiłam to z miłości do męża. Nie czuje się dobrze mówią że ciąża to coś wspaniałego to wymioty, bolące nogi, pocenie się, i męczarnia. To nic przyjemnego, przytyć i wyglądać fatalnie w workowych ubraniach

Gość Żona>26
Kocham być wśród ludzi już nie jestem bo każdy pracuje ja siedzę w domu! Nie mam figury tylko okrągłe wielkie coś! nogi spuchnięte. Zero życia tylko dom, i ciągłe męczenie się i co spojrzę na jedzenie to mnie mdli już nie wiem co jeść. Bo to co kochałam ostre potrawy już nie mogę do tego codzienne wysłuchiwanie czy wyprawka kupiona jak się czuje jak by nie było widać że źle

Gość polineska 38
Ja w 8 miesiącu ciąży nie mogłam doczekać się, żeby już urodzić jak najszybciej. Pewnie że ciężko, zwłaszcza w upały. Mnie denerwowało, że wtedy mąż nie widział we mnie kobiety, tylko chodzący inkubator

Gość Żona>26
Dokładnie mam po prostu dość! nienawidzę być w ciąży

Po co zachodziłaś w ciazę, jak tego nie czułaś? Nie kumam. Wiadomo, ze pod koniec ciaży jest masakra- na logikę. Pomysl sobie, ze jeszcze trochę i urodzisz. Nic więcej mądrego nie wymyślisz :)

Gość iuuiooiuiuii
mireczkowata- jak bedziesz miała dzidziusia to zrozumiesz, jakim wyrzeczeniem jest ciaza. Wszyscy to przedstawiają w takim skrajnie błogim świetle a to koszmar

Gość Żona>26
Ciąża to koszmar czuje się jak inkubator. Nigdy bym się na to na chwilę obecną nie zdecydowała gdyby nie mąż!