Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

nie na widze tej roboty!

Polecane posty

Wlasnie dowiedzialam sie ze dziewa ktura tutej przede mno pracowala, ale jo zwolnili bo kradla, tera zarabia dwa nascie tysiency! A ja tysiak I nie kradne. Gdzie tu jest sprawiedliwosc no gdziee?????

Boze widzisz I nie grzmocisz! Mowio ze istniejesz I co? Dzijaj dzo kurde ferenc!

Gość to Ty tez kradnij
to wreszcie Cię zwolni i pójdziesz na kuroniówkę bedziesz sobie pisać na kafe pielęgnować ogródek pieski i kotka popijać piwko i nie złościć na grubaski w sklepie

Gość weź sobie co Ci się
podoba w tym sklepie i już :D:D:D:D:D:D:D

Gość jeśli wszystko to znaczy
że już jest Twoje i głowa do góry, wysoko

Juz postanowilam od dzisiej krade, okradam wszystkich I biednych I bogatych, koniec rzebrastwa! Tylko oszusci majo dobrze w zyciu I ja bende miala!

Gość upatrzyłaś już sobie
coś we sklepie ?

Mowie wam tera w zywe oczy jestem bandyto od dzisiej koniec dzien dobrosci dla wszystkich, bende nie mila dla nikogo I odechce wam sie zyc a ja sie wzbogace na waszym luckim nieszczensciu!

Gość c+++++++++++++
na klientów też będziesz napadac, czy jak ?

A co ja se tam bende upatrzac, wszystko bende kradnonc jak leci, im brzydsze tym lepiej sie sprzeda na czarnym rynku. A z reszto co cie to obchodzi? (sory, ze tak sie wyrazam, nie chce cie ubrazic, ale kto je mientki w zyciu ten ma po dupie, dlatego ja tera przygrywam z twardziela)

Gość nie obrażam się
tylko szukam miejsca gdzie by się przed Tobą schować, początkująca złodziejko :D

Nie nie bende ich na padac,, ale nie bende im wydawac reszty, a potem wmowie im, ze wydalam, a jak sie bendo klucic to powiem, ze so kamery I jak chco to mozemy sie spotkac w sondzie I je obejrzyc, mysle ze ze samego strachu im sie odechce walczec o reszte

Poczontkujoncy majo lepiej bo szybko nie wpadno. Sluchajcie mam lepszy pomys.. Robie APEL! ZWOLYWUJE WSZYSTKICH CHENTNYCH DO POMOCY, ZAPRASZAM!

PODAM wam nr konta I kazdy chetny bedzie wplacal na niego jakos gotowkie, nawet niech po zlotowce, jak wplaci cala polska to sie trochie uzbiera, a nikt biedy nie poczuje. Potem wybiore jedno osobe z wplacajoncych, to ktora mnajczesciej wplacala I sie z nio podziele.

Co biedaki z lodzieje? W dupie sie wam juz poprzewracalo od kasy ! Nie nawidze was!

Gość paolaa
powiedz, że zakładasz nową wiarę i światynię czegoś tam i niech wpłacają na konto od czasu do czasu wygłoś/ w przebraniu kaznodziei i w kamuflażu/ jakieś płomienne kazanie

Gość paolaa
oj a gadane to Ty masz .....

Gość c+++++++++++++
a z wąsami by ci było do twarzy i w długiej kiecce ?

Mi to we wszystkim ladnie takze I z wonsami moze byc mi do twarzy. Nowa wiara znaczy sekcja? Jakby moja matka dowiedziala sie, ze bawie sie we szatana to by mie z domu wywalila, chociaz I tak z nio nie mieszkam.

Gość c+++++++++++++
w tych wąsach, okularach wcale by cię nie poznała, a konto by się zapełniło ludzie lubią takie duperele przecież to barany .

Gość c+++++++++++++
a będziesz mnie okradać ? bo jeżeli tak to chętnie :D

Moj maz mowi, ze pieniondze szczenscia nie dajo I jest mu dobrze tak jak jest, wienc skoro kasa nie potrzebna do szczenscia to ja sie zwolnie, on moze mi nafiukac. Ale z drugej strony to sobie zrobie na zlosc bo bendzie o tysionca mniej, a tego juz bym nie zniosla. Ratujcie mie. Kobi daj mi prace.

Gość c+++++++++++++
a..... no i kto tu jest moderatorem hmmmmm?

Gość c+++++++++++++
trzeba było wyjść za mnie, wtedy nie musiałabyś pracować, tylko być piękna

Gość c+++++++++++++
paolaa- pewnie on :p