Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia221

Obok teściów

Polecane posty

Gość kinia221

mieszkam z tesciami w bloku, mam okazje wyprowadzic sie ale tylko obok, bedziemy mieszkac za scianą praktycznie... myślicie że tescie beda przychodzic i bedziemy nadal żyć jak w jednym mieszkaniu... cos to da w ogóle ze będziemy na swoim?? dodam że mąż jest bardzo za mamą.. i obawiam sie że i tak będzie przesiadywał u nich ciągle.. a zdrugiej strony chciała bym decydować o tym co i jak gotować kiedy prać itp... z z nia tak sie nie da.. ona wszystkim rządzi bo to jej mieszkanie..

Gość maturks4
Chyba każda opcja jest lepsza niż mieszkanie U teściów. Jak będziesz u siebie, zawsze możesz wprowadzić swoje porządki i styl. Nie jest powiedziane, że teściowa ma włazić ci do TWOJEGO mieszkania jak świnia do koryta, kiedy chce i jak chce. A dlaczego syn przesiaduje u mamusi? Może ona mu dogadza lepiej niż ty? Porozmawiajcie na ten temat. Jeżeli jeszcze nie wydoroślał, to po co się żenił???

Gość kinia221
Długa historia i nie zbyt ciekawa... nie wiedziałam że wychodze za maminsynka... myśle że tylko wyprowadzka nas uratuje.. dodam że mamy dziecko, które teściowa chce rozpieszczać tak jak syna.. wiem że od tego są dziadkowie ale bez przesady.. Dogadza mu napewno bo jeśli by mogła to poszła by do pracy za niego wykapała i wysrała by sie za niego ;/ dlatego dobrze mu u mamusi... a jak nie mam jak sie wykazać, ale tu nie o to chodzi.. kochamy sie tylko że połowa kłotni jest przez to że mieszkamy w trójke w jednym pokoju i to mamy wypominane że to nie nasze mieszkanie.. teśc nam powiedział że jesli sie wyprowadzimy to nie przepisze mężowi mieszkania :D i tak go szantażuja ;/ a on taki potulny jest.. byle by ich nie zranic

Gość Palomaaa
Dlaczego nie możecie się przeprowadzić gdzieś dalej?