Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CUDO IAJKA LAleczka

BLAGAM POWIEDZCIE PRAWDE DZIEWCZYNY!CZY GOLICIE SIE TAM CO DNIA??

Polecane posty

Gość A mnie rozpierdalaja takie
Twarz a cipka to o innego:-0 Cipka jest w majtkach, spodniach itd. - cały czas jest podrazniana ubraniem. Nie ma jak "odetchnąć" - to sprzyja rozwojowi bakterii.

codziennie:D lubię po goleniu tą gładkość ...jedyne czego nie golę to ręce i pupka:-P gdyż nie mam tam włosków prawie wogóle.

golę nóżki, bikini i.....tu nie powiem , bo to mój sekret , gdzie mi jeszcze te wstrętne włoszyska wyrastają....:-P choć wiedziałm , że zaraz się posypią teksty "paznokcie golisz , szyje??"heheh takich części ciała raczej się nie goli

Gość gość
obozowy69 2012.08.20 kobieta nieogolona poci się tam niemiłosiernie i cuchnie jak sklep rybny. potwierdzone naukowo x Kretyn. "moja ginekolog powiedziala 2012.08.20 obozowy, miales fizyke w szkole? nie wiesz,ze im wieksza powierzchnia parowania ( w tym wypadku wlosy) tym lepiej czlowiek sie chlodzi, a co za tym idzie - mniej poci? po to sa wlasnie np. wlosy pod pachami. A smierdza baby, ktore maja roznego typu schorzenia, infekcja. ( a inefekcje w jaki latwy sposob zlapac? - patrz artykuł wyzej)" ma rację.