Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowi_santa_le

interaktywny globus - kto ma? czy warto dla 4-latka?

Polecane posty

Gość jowi_santa_le
podnoszę

Gość jowi_santa_le
podnoszę

Gość jamam
i powiem ci ze na dluzsza mete to ta zabawka sie nie sprawdzi podobnie jak wszystkie interaktywne gdzie dziecko nie ma jak uzyc wyobrazni, 4-latce polecam kupic zwyczajny globus i do tego atlas swiata dla dziecka gdzie pokazane beda zwierzeta, rosliny i ludzie zamieszkujacy poszczegolne kontynenty, frajda niesamowita i nauczy sie czegos napewno i bedzie sluzylo latami.

Moj syn dostal taki ( albo bardzo podobny) od mojej kuzynki na swieta. Mial wtedy prawie 4 lata. Nie bylo zainteresowania (wiedzialam od razu jak wyjal z torby ze tak bedzie) i oddalam do sklepu. Moj sie grajacymi zabawkami nie bawi, jesli juz to minute, dwie. Ale zalezy od dziecka, przemysl czy Twoje dziecko bawi sie tego typu zabawkami, jesli nie to darowalabym sobie ten zakup.

myślę że 4 latek za duży do tej zabawki mojemu kupiłam zwykły globus właśnie jak miał 4 lata

Gość 0la123
To jest zlodziejstwo w bialy dzien. Za rurke kasuja 25 zl to jest masakra. Ja to im oddam i zadam zwrotu pieniedzy.

Gość gość
Na avans.pl jest globus interaktywny ja chyba kupię taki dla mojego 10 latka, myślę że pomoże mu to w szkole, poznać świat, planetę . Nie wiem jeszcze jak działa zamówię i dam znać.