Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 25 latka

prosze o odp!

Polecane posty

Gość załamana 25 latka

Czy kobieta mająca niecałe 25 lat, warząca 90kg przy 176cm wzrostu może być jeszcze kiedyś szczupła i mieć ładne ciało po zastosowaniun diety?? czy jest już to niemożliwe??? czy jej ciało stanie sie obwisłe? czy da sie coś jeszcze z nim zrobić?

Gość oleandrka
zrob diete south beach , a twoje cialo bedzie po niej ładne i ładnie schudniesz zdrowo sie odzywiajac

Gość oleandrka
jak zrobisz jakas ostra diete to mozesz miec jojo ale polecam sb m\ ja schudlam na niej 15 kg w 9 tygodni i nic mi nie wisialo i nie wisi ( nie cwiczylam ) spacery jedynie i bieganie z psem \a mam juz 2 razy wiecej od ciebie lat prawie i sie udało nie mam jo-jo zadnego

Gość whedif
dieta plus ćwiczenia and be patient

Gość załamana 25 latka
skoro tak ją zachwalasz to muszę spróbować tą dietę. tylko jak tu wytrzymać bez owoców skoro jest teraz sezon na nie. Ja mam pełno drzew w ogrodzie z jabłkami, gruszkami, śliwkami, winogrono więc bedzie mi ciężko sie powstrzymać:(

Gość jeśli jesteś zauroczona
ćwiczenia , i ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia PLUS zdrowe odzywianie Bierz się od dziś

Gość załamana 25 latka
zaraz siadam na rowerek. Muszę w końcu ruszyć dupę!!!! a może lepsza dieta oparta na białku? słyszałam że białko plus ćwiczenia tworzą mięśnie a mięśnie spalają tłuszcz. może to lepsze rozwiązanie?

Gość załamana 25 latka
ostatnio czuje sie ciagle zaspana, nie chce mi sie ruszyć, czuje sie ciężka i taka napompowana.....mam dosyć swojego trybu życia!

takie przybicie wynika z nieprawidłowo zbilansowanej diety oraz braku ruchu. Mniej węglowodanów prostych, regularne posiłki i ruch i będziesz miała tyle energii co nigdy przedtem.