Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek667

Płaski brzuch w tydzień.niewierzysz przeczytaj ;P ja zaczynam robić kto ze mna

Polecane posty

Gość i co jak efekty??
Ćwiczy ktoś jeszcze?

hej ja sie chenie przylacze zaraz sie mierze i zaczynam od dzis ciczeni plus dieta szkoda tyko ze pogoda taka nieciekawa bo z bieganiem bedzie klopot musze zorgnizowac rower stacjonarny

Gość ćwiczy ktoś jeszcze?
I jak efekty? Przymierzam się do tego zestawy ćwiczeń może ktoś chce dołączyć i na próbę tydzień spróbujemy?

Gość takajaaaaaaaaaahjghj
Hej , ja się przyłączę z wielką ochotą :) zaraz zrobie ćwiczenia pierwszy raz :)

O super:) Ja już dziś zrobiłam 2 serie po 50 powtórzeń na początek to chyba wystarczy jutro jak nie bede miała zakwasów to zrobię 3 serie po 50.

Gość takajaaaaaaaaaahjghj
będziesz robiła tylko te ćwiczenia? bo ja robię jeszcze treningi Ewki, czasem melb i hula hop. to pewnie te ćwiczenia dadzą mi coś w połączeniu z innymi. a jestem ciekawa czy same by coś dały :)

No właśnie ja ćwiczyłam z Ewką szczególnie skalpel i kilka turbo killera nie dam rady, ale przeczytałam o tych ćwiczeniach i chciałam spróbować przez tydzień czy faktycznie takie efekty jak piszą, bo jakoś w to wątpię. W sumie to z Ewką mi dobrze szło nie ćwiczyłam codziennie a cm leciał super, ale potem jakoś zwątpiłam w nią nie wiem czemu. Ale chyba wrócę jednak do skalpela i te ćwiczenia do tego.