Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --Bambino--

Linie geomagnetyczne ziemi. wiecie że wzdłuż nich leżą najdziwniejsze obiekty na

Polecane posty

Gość --Bambino--

ziemi? Wzdłuż lini geomantycznych budowano światynie, kręgi, piramidy itd. wswzystkie najbardziej znane miejsca na świecie leżą wzdłuż takich lini. NIe na samych liniach, ale koło. Tam gdzie się dużo lini przecina występuje duża moc (zwykle negatywna). Znane miejsca: Czakram na Wawelu Piramida w Gizie Wieża Eifla Steonehenge Wyspa Wielkanocna, Pustynia Nazca z rysunkami i miasta Majów, Azteków Stolica Tybetu, Mohendżo Daro Trójkąt Bermudzki Diabelskie morze i wiele innych.

Gość --Bambino--
Jeszcze francuskie megality, Jerozolima, Khirbet Al Umbashi (stanowisko archeologiczne), starożytne miasto Niniwa. NIeopodal jest świątynia Harata. Wszystkie starożytne miasta Mezopotamii leżą w dwóch trójkątach geomantycznych. Zasada jest taka, że albo ośrodki były budowane wzdłuż lini (przy nich), albo w środku pięćoboku w dwunastościanie. Na przecięciu linie jest silne oddziaływanie (Wielka Piramida, wieża Eifla).

Gość --Bambino--
Najdziwniejsze miejsca mocy są w okolicy zwrotnika Raka niemal na jednej lini: Trójkąt bermudzki, diabelskie morze, piramidy w Wgipcie.

Gość Jakiś Człowiek
I jeszcze psia buda u mnie za stodołą.

Gość --Bambino--
Aj-waj :classic_cool:

Gość --Bambino--
Żadne Aj waj :D Amen :classic_cool:🖐️

Gość -Bambino-
Wpiszcie sobie w Google "linie geomantyczne", albo "siatka ziemi". Dla zainteresowanych tematem mogę mieć nie lada prezent :)🖐️

Gość ajjjjjjjjjjjskklh
lichen, i radio maryja w CTR

Gość --Bambino--
nagrodą będzie egzemplarz Talmudu dla każdego kto zainteresuje się tematem :classic_cool:

Gość -Bambino-
:D Za dobrze by było. Wykosztowałbym się 🖐️ http://www.bankier.pl/lifestyle/wiadomosc/miejsca-mocy-czyli-czakramy-ziemi-1891344.html Zainteresowanym mogę dać skrypt w Pytonie do Google Earth, który na wirtualnym globusie pokaże linie geomantyczne i każdy będzie mógł rozpocząć swoją przygodę z poszukiwaniami. Ja odkryłem pare stanowisk archeologicznych i potwierdziłem inne rzeczy.

Gość -Bambino-
....."Angielski biznesmen i fotograf Alfred Watkins zauważył natomiast, że wiele miejsc kultu w jego rodzinnym Herefordshire położonych jest wzdłuż jednej linii prostej. I tak prehistoryczne kopce, kurhan, kamienny krąg Stonehenge, Old Sarum, katedra w Salisbury, krąg Clearbury oraz obóz Frankerbury okazały się potwierdzać tę niecodzienną teorię. Watkins przypuszczał, że mogły to być prehistoryczne drogi handlowe, jednak zastanawiał fakt, że leżące w jednej linii obiekty to starożytne miejsca kultu. Postanowił więc nazwać je „liniami ley, ..........