Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to jaa

Mamy pomozcie, ksiazka na wesele/slub zamiast kwiatow

Polecane posty

Gość no to jaa

Jaka? Mlodzi nie sprecyzowali co chcieliby dostac. Niewazne czy to bedzie beletrystyka, poradnik, ksiazka kucharska. Macie jakies pomysly? Prosze o konkretne tytuly.

Gość ghjvvb
"zmarli mówia" autobiografia jasnowidza Jackowskiego- sa dwa tomy kazdy po 19.99zł:) polecam!!! przeczytalam obie i jestem pod wrazeniem

Gość czekajac na rozum
cos praktycznego moze byc - jesli sa na dorobku to moze cos o urzadzaniu domu mieszkania...a moze wypasny przewodnik po polsce, europie..... a jesli nie to cos z klasyki noblistow (nie z nowosci bo tak ryzykujecie ze cos sie powtorzy, choc pewnie panstwo mlodzi sie z tym licza)

Pięknie wydany album rowniez jest dobrym pomysłem Jakas biografia Ksiązek kulinarnych tez jest zatrzesienie, do wyboru do koloru:)

Gość maaaami
Ja ostatnio kupiłam kuponu lotto:) Nie jest to ksiązka, ale za wygraną mozna ja miec:) Albo wiele innych rzeczy:)

Gość no to jaa
dzieki :)

Gość byłam na weselu
gdzie młodzi chcieli dostać ilustrowane przewodniki, atlasy, ksiażki opisujące ciekawe miejsca na świecie. Może jakaś z takich książek? A do tego dedykacja ze życie im żeby odwiedzili wszystkie miejsca opisane i sfotografowane w tym albumie.

Gość tez chcialam napisac
Kamasutra

Gość ZróbSWÓJślub
Jeśli książki to najlepiej albumy krajoznawcze albo przewodniki turystyczne. Na pewno pomoże to Młodej Parze zaplanować podróż poślubną, jeśli wiecie, gdzie Młodzi chcieliby się wybrać.

Gość gość
Może jakiś poradnik pani domu, np jak wywabić plamy, coś w rodzaju porad babci. Przyda się z pewnością.

Gość gość
To zależy jak żyją młodzi, bo jak im się nie przelewa, nie wiem spłacają kredyt i nie mają kasy na wycieczki to pomysł z albumami z odległych krajów bez sensu.

Gość gość
kamasutra kucharska z wierszami i w ogóle jakieś poradniki typu jak dbać o małżeństwo, jak urządzić mieszkanie itp