Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota30t

Nikt mnie nie chce pokochać :(

Polecane posty

Gość dorota30t

Fajna ze mnie kobieta, ładna, inteligentna a trafiam na dziwnych facetów. Jedna randka, jest miło i wesoło, po czym kontakt się urywa. Nie dzwoni. Cisza. Dlaczego tak się dzieje??? Dlaczego??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jakiś Człowiek
Pewnie grają w ogame.

Gość dorota30t
co to znaczy?

Gość Wielki Elektronik
wrzuć zdjęcie to zobaczymy dlaczego tak się dzieje

Gość dorota30t
Problem nie tkwi w wyglądzie. Nawet też nie w zachowaniu. Kurcze, w sumie to właśnie nie wiem w czym. Bo niby jest ok a wychodzi zero.

Gość Juanitaaaa
Ja też tak mam, ale ja wiem dlaczego niestety. Nie raz trafiają się faceci naprawdę inteligetni i do tego w moim typie, a to przeze mnie wszystko diabli wzieli :-O Bo jestem nieśmiała. Kazdy myśli, że jestem pusta, bo nawet nie potrafię wyrazic swojego zdania. Do kitu to wszystko. Dlatego faceci którzy zwracaja na mnie uwage to tylko ci co chcą na jeden raz sie zabawic, bo ci konkretni szybko rezygnują uznając mnie za pustą idiotkę.

Gość dorota30t
Może się boją że jestem dla nich za mądra? Skończyłam 2 fakultety i znam 6 języków i wcale tego nie ukrywam na randkach

Gość Wielki Elektronik
jak nasz tyle języków to ja Ciebie chcę, zawsze się czegoś nowego naucze

Gość dorota30t
mam w dupie elektroników, wolę chumanistów :)

Gość nellynelly
No jak każda twoja pierwsza randka wygląda tak, że na wstępie mówisz: " A ja mam 2 fakultety, znam 6 języków i jestem najmądrzejsza" to się wcale nei dziwię.. :-O

Gość ta dortota30t
to pewnie nasza Ewa33 :P

Gość brick80
dorota30t, mam propozycję - umów się ze mną. obiecuję dać Ci rzetelną informację zwrotną - piszę zupełnie poważnie.

Gość dorota30t
a jakie masz wykształcenie? z takimi prostakami po zawodówce z oczywistych względów sie nie umawiam :)

Gość brick80
jestem po technikum :) i dodam że jestem biseksualny. mysle ze to nie przeszkadza ?

Gość dorota30t
a onanizujesz się?

Gość brick80
czasami jak widze fajnego chlopaka albo fajna cipeczke to tak :) jak chyba każdy dodam ze jestem szczery i cenie sobie szczerosc, dlatego to piszę

Gość vkrevrelverv
widocznie im cos w Tobie nie pasuje... nie wiem co ,ale albo jest to wyglad (nie mówie ,ze jestes brzydka ,ale jakiemus facetowi mogłaś nie przypaśc do gustu) ,albo charakter.. jeśli umówili sie z Toba przez neta i wyslaliscie sobie tylko zdjecia to mogłaś im sie nie spodobać ,a jesli poznaliscie sie na zywo to stawiam na to ,ze cos w rozmowie im nie przypasowało ,albo w sposobie bycia.. cos musiało być nie tak...

Gość dorota30t
to fajnie,ale onanizm jest szkodliwy

Gość vkrevrelverv
a to ,że jestes wykształcona to nie znaczy ,ze jestes inteligentna ,a tym bardziej fajna

Gość dorota30t
co ty powiesz,ty za to napewno jesteś..... nałogowy onanisto

Gość mysi123
ja mam ten sam problem jestem ladna szczupla wesola i mam wile zalet i wat. ale kiedy tylko ide na impreze som tam faceci nawet ladni wszyscy do mnie podchodzom bawimy sie przez calom noc na imprezie puzniej daje mu muj numer a on mi.ODzywa sie puzniej przez 2 3 dni a puzniej pisze ze nieprawidlowy numer niewiem co sie dzieje ale nawet sie tym nie przejmuje bo mam wielkie branie u chlopcuw ale niewiem czemu tak robiom czemu sie ze mnom bawia w kotk ai myszke hymn :( dziwne chciaz jestem mloda mam dopiero 19 lat ale i tak sie ty martwie

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.