wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 20, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Sierpień 21, 2012 ja generalnie wole przekąski słone niż słodkie... nie, zdecydowanie to do mnie nie przemawia, choć nawet moja babcia tak jadała, a nawet kładła plasterki truskawek na kanapki i to posypywała cukrem. fuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys jadlam chleb Napisano Sierpień 21, 2012 z maslem i sliwkami- takimi kwasnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokladnie dieta Napisano Sierpień 21, 2012 nie. moja koleżanka jada chleb z żółtym serem i miodem, dziwne połączenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amfitrytta Napisano Sierpień 22, 2012 Małysz tak jadał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmwe213546 Napisano Sierpień 22, 2012 Nie!!! On jadał bułkę z bananem, a nie chleb!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Najbrzydsze sa golfy Napisano Sierpień 22, 2012 Lubie chleb tostowy z serem i dzemem.z bananem nie probowalam ale wielu ludzi w uk to je,klada jeszcze chipsy na to i przykrywaja druga kromka,albo kanapka:chlem z frytkami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martulkaaaa_________ Napisano Sierpień 22, 2012 chleb/bułka/ryżowe, masło, plasterki bananów, mielone albo siekane orzechy, szczypta cynamonu, kilka rodzynków, szczypta brązowego cukru pycha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach