Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam córkę :(

Jakie są pozytywy posiadania syna

Polecane posty

córki morderczynie,zabijają swoje dzieci,zabijają rodziców,synowie pedofile i gwałciciele-a przecież córeczka/synek zawsze byli tacy spokojni! W takim razie stracg wogóle mieć dziecko,bo może wyrosnąc na morderczynię lub gwałciciela-więc lepiej kupić sobie psa lub rybki

Gość kopernik.a
Autorka moze i glupia,ale odpowiedzi niektore wcale nie lepsze. I juz huzia.na jozia,bo chlopcy to przytulaski,a dziewczynki glupie dziwki w lakierkach. I chlopak,i dziewczyna potrafia byc super -tak samo i chlopak,i dziewczyna potrafia byc skurwysynami. w duzej mierze zalezy to od wychowania,relacji w rodzinie i ogol.ie sytuacji. i tyle. Ja chcialam miec syna,mam corke i nie zamienilabym jej na zadnego syna. nie zakladam jej zadnyxh lakierkow,falbanek,ubieram ja wygodnie. co to za dlupie stereotypy. Jest wielka jajcara,caly czas sie smieje i wyglupia. jest wspaniala,uwielbiam ja. Jestem w drugiej xiazy i kurwa ciesze sie,ze to nie ja wybieram plec,tylko samo sie decyduje. bedzie dziewczynka -dobrze. bedzie facet -drugie dobrze.

Jak bylam w drugiej ciazy to marzylam o corci ale ur synka i jestem bardzo szczesliwa :) dziekuje Bogu , ze moj kochany synek jest zdrowy i nei mam p[roblemu z plcia.

Gość papasrapa
ta super plodzic dzieci zeby mial nam kto na starosc dupe podcierac...super. biedne to dziecko z gory ustalona przyszlosc ma..w innym miescie mieszkac nie moze, studiowac i zyc za granica tez nie bardzo bo mamusia sie bedzie musialo zajac..a jakby ci sie chora corka urodzila? niezdatna do pomocy? tez bys zobojetniala..super podejscie.. to trzeba bylo raczej kase na opiekunke odkladac a nie tracic ja na dziecko. nie wiedzialas ze bubel w postaci syna moze ci sie trafic? ja do ostatniego dnia ciazy myslalam ze bede miala corke, ubranka kocyki rozowe..a jak mi powiedzieli w szpitalu ze chlopak to mi bylo obojetne cieszylam sie tylko ze zdrowy bo mialam komplikacje przy porodzie i siny w zamartwicy sie urodzil.. takze gorsze tragedie sie zdarzaja niz nieodpowiednia plec dziecka

Gość NiuniMama
No nie wierzę co ja tu czytam... :/ Już nie będę odpisywać na te bzdury, tylko przejdę bezpośrednio do Ciebie Autorko: wokół mnie jest mnóstwo kobiet które pragną mieć dziecko, ale od lat nic się nie udaje. Trochę wkurzające jest Twoje podejście - mam cukierka czekoladowego, ale wolę landrynkę... Jesteś w ciąży, wszystko jest ok, będziesz miała syna, kto powiedział że nie będzie Ci bliski?? Jest tyle samo wyrodnych córek co synów! Zależy jaką Ty będziesz matką! Ciesz się ze swojego szczęścia i przestań myśleć co by było gdyby! Twój plan jest taki, że masz mieć syna i tyle! I nie myśl o tym kto Ci kiedyś będzie tyłek podcierał, bo najpierw czeka Cię mnóstwo innych wspaniałych chwil z własnych dzieckiem! Mam nadzieję, że zmienisz podejście, bo jak nie to to dziecko już jest spisane na dziwną mamę, choć niczemu nie jest winne... A jeśli sobie tak wybrzydzasz, to może w ogóle nie jesteś gotowa na dziecko i to Cię przerasta??

Gość assi
Jakie są pozytywy posiadania infantylnej matki?

Gość No widzisz beatko
mozna podnieśc poziom czytelnictwa czytając książki typu:toksyczni rodzice.

Ja mam 2 synków kocham ich bardzo i myślę że jak bym miała 2 córki kochała bym je tak samo a pozytywy to takie że SA ZDROWI I CALI i że mogę codziennie patrzeć na ich mordziachy kochane starszy ma 7 lat młodszy 2 lata