Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKIEROWANIE

CZY POTRZEBUJE SKIEROWANIA DO PSYCHOLOGA

Polecane posty

Gość SKIEROWANIE

Witam czy pomoc psychologiczna jest refundowana czy tez potrzeba skierowania jak tak to czy lekarz rodzinny wypisuje takowe skierowanie?

Gość Na szczescie mam
Tak ,oczywiscie ze psychologiczne wizyty sa refundowane przez NFZ,nie potrzeba zadnego skierowania umawiasz sie z psychologiem i walisz jak w dym:)

Gość Na szczescie mam
A to juz zadecyduje sama psycholog czego ona potrzebuje,bo sama pewnie jeszcze nie wie czego:)

Gość SKIEROWANIE
potrzebuje poprostu pomocy aczkolwiek nie wiem czy psycholog mi pomoze ale dziekuje za inf :)

Gość SKIEROWANIE
chociaz po glebszym przemysleniu mysle ze zdecydowanie terepii

Gość Na szczescie mam
jak sobie sama nie zecgcesz pomóc to nikt Ci nie pomoze,psycholog moze tylko naprowadzic,pozwolec zrozumiec

Gość Na szczescie mam
To juz psycholog zdecyduje czy jestes gotowa i na co:)

Gość nie wprowadzajcie w błąd
właśnie że do psychologa trzeba mieć skierowanie ! paradoksalnie trzeba... do psychiatry nie, do psychologa tak... oczywiście mówimy o wizycie na nfz. Prywatnie możesz sobie "walić jak w dym..."

Gość SKIEROWANIE
chodzi o to ze mam napady lekowe pol roku temu mialam nerwice bralam leki uspokajajace ostatnio znow cos sie zaczelo dziac ze mna z nikad łapie mnie strach nawet przy wejscu do zatloczonego autobusu serce zaczyna mi mocniej bic i boje sie Bog wie czego przy czym placze trzese sie i nie moge z tym sobie poradzic

Gość nie wprowadzajcie w błąd
jeżeli potrzebujesz leczenia to konieczna będzie wizyta u psychiatry, nerwica to jednostka medyczna, więc raczej psychiatra niż psycholog... do psychiatry możesz bez skierowania, ale jeżeli zachcesz pogadać o swoich problemach z psychologiem /skądś się te lęki biorą.../ to musisz mieć skierowanie

Gość SKIEROWANIE
rozumiem tak wiec moge sie zglosic do rodzinnego po skierowanie?

Gość Na szczescie mam
Nie musisz miec zadnego skierowania do psychologa nie wprowadzjcie dziewczyny w bład,zaden rodzinny nie da Ci skierowania do psychologa,oni nie puszczja pacjentów od siebie