Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczynazproblemem1

Zakazny owoc ;(

Polecane posty

Witam ! Mój problem przedstawia się tak : Moja babcia miała siostrę która ma syna 25-latka . Ja mam 20 lat . Pewnego razu mój starszy brat wpadł na pomysł by pojechać nad morze na tydzień .Zgodziłam się . Wybraliśmy się wszyscy razem i oczywiście ON . Tamten tydzień po prostu był rewelacyjny bawiliśmy się wszyscy razem .Pewnego dnia uświadomiłam sobie że się w NIM zakochałam . To uczucie jest bardzo silne .Bardzo się lubimy i nie wiem co mam robić . Chcę jeszcze dodać że między nami do niczego nie doszło , tylko do kilku przytuleń . Bardzo byłam bym wdzięczna za odpowiedź . Proszę o wyrozumiałość . Z góry dziękuje . Pozdrawiam !!!

Gość wiśnieska
to nie jest twój starszy brat, tylko twój wujek - ale owszem możecie sie bzykać - pokrewieństwo nie jest zbyt bliskie

Gość wiśnieska
21:42 [zgłoś do usunięcia] Ahmed Muradi Bin Midami wiśnieska - czytamy ze zrozumieniem, proszę blondynki dziękuję za zwrócenie mi uwagi inteligentny brunecie

Gość kafeteria.pl :)
martwi Cię stopień pokrewieństwa i w związku z tym jakieś powik łania genetyczne...? porozmawiaj może z jakimś zaprzyjaźnionym miłym lekarzem

Gość dfdf333ddd
daj spokoj, chodzi o zwiazek a nie o ślub przecież... kto powiedzial ze to bedzie trwale i na cale zycie? na razie sobie tak mozecie chodzic... Ślub jest dozwolony przez prawo. Dawniej sie tak pobierali zeby majatek zostal w rodzinie. To miedzy Twoja babcia a jej siostra musi byc duza roznica wieku. To sa zwykle siostry czy przyrodnie?

Gość PS co ty tu robisz
????? :classic_cool: