Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cekcnececec

Może glupie pytanie ,ale czy faceci lubia jak sie troszczy o ich zdrowie czy

Polecane posty

Gość cekcnececec

nie można tego robić? Bo np facet z ktorym sie spotykam ( nie jestesmy razem na stałe ,ale sypiamy ze soba) mi czasem wspomina ,ze np kolano go boli i musi isc do lekarza ,albo o innych rzeczach to wtedy sie jakoś zatroszczyc i mu napisać ,ze jak go boli to żeby poszedł koniecznie czy jak sie zachować?

Gość kaczor donalt
ja zawsze się troszczę i udzielam rad, żaden jeszcze nie narzekał. facet w chorobie i z bólami jest jak dziecko, jego to tylko głaskać wtedy po główce i zająć się wszystkim co ma na głowie, dodatkowo jeszcze wysłuchać 5 milionów razy dziennie co go boli i nie powiedzieć, żeby się zamknął 🖐️

Gość cekcnececec
Bo tak sobie mysle ,ze jak on mi np pisze ,ze go boli kolano to głupio było by to przemilczeć bo to tak jakby mnie nie obchodziło jego zdrowie... Nie jesteśmy co prawda wziazani ze soba na stałe ,ale skoro mi sam opowiada o takich rzeczach..

Gość wiem dlaczego..
zdecydowanie: faceci na punkcie swoich dolegliwości i chorób są jak dzieci i idą do swoich kobiet jak do mamusi... szczerze mówiąc czasem gram taką "mamusie" ale ogolnie strasznie mnie to denerwuje...

Gość cekcnececec
on nie jest żadną ,,pierdołą" bo rzadko sie skarży żeby go cos bolało itd tylko czasem mi opowiada ... ale my generalnie sobie opowiadamy o roznych sprawach i tych bardziej i mniej waznych...

Gość cekcnececec
ma duzo ciekawych rzeczy do powiedzenia ,ale my sobie mowimy o wielu rzeczach

Gość ja ja jaaaaaa jajajaja
uwielbiaja jak sie kobieta nimi opiekuje ale nie lubia jak im sie glowe zawraca ze maja isc do lekarza. takie moje zdanie :)