Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssaaaaassss

moj facet pojechal na wakacje z inna

Polecane posty

Gość ssssaaaaassss

co dalej robic walczyc czy odpuscic,Pomocy

Gość wiśnieska
a o co ty chcesz walczyć? - pokazał ci gdzie cię ma

Gość saad
sweetdreams ten opis w stopce , kto to napisal?

Gość ssssaaaaassss
nie oficjalnie,chcialam dac sobie z nim spokoj,chciaz bardzo mi zalezy. nie kontaktowalam sie z nim,nie odbieralam telefonow a dzis dowiedzialam sie przez osoby trzecie ze pojechal ze sowoja byla na wakacje

Gość ssssaaaaassss
na szczescie jest brzydsza co ty bys zrobil,jak by tobie komus zalezalo? zabolalo jak sie dowiedzialm ze wyjechal,mimo to ze chcialam uciec od niego

Gość Dama w sukni 1992
za granicę pojechał?

Gość wiśnieska
na szczęście jest brzydsza - ale na nieszczęście to z nią pojechał, a nie z tobą - widocznie ma dziewczyna jeszcze inne talenty oprócz urody

Gość ssssaaaaassss
masz racje,biore to pod uwage najgorsze to ze mieszka nie daleko mnie. co byscie zrobili na moim miejscu,mysle co oni moga tam teraz robic fleee

Gość sdfgtyhujik
Ja tu widzę jedynie słuszne rozwiązanie - kopnąć w dupę zdrajcę i kłamczucha! Nie użalać się nad sobą, nie rozmyślać, wykreślić ze swojego życia i zignorować totalnie. Nie odpowiadać na próby kontaktu z nim, samemu się z nim nie kontaktować i w razie niezamierzonego z Twojej strony, spotkania zignorować całkowicie, traktować jak powietrze. Trzeba mieć swój honor, godność i poczucie własnej wartości. To jest często ważniejsze niż uczucia. W tym wypadku uczucia są chyba tylko w jedną stronę, bo kochający facet tak nie robi. Naprawdę ogarnij się dziewczyno, nie płacz po nim, zapomnij, choćbyś miała najpierw pocierpieć, wyjdzie Ci te rozstanie na dobre. Poznasz 1000 razy lepszego. Tego Ci życzę.

Gość ssssaaaaassss
nie nie za granice

Gość Dama w sukni 1992
aha ok bo myslalam ze znam\papa

Gość ssssaaaaassss
nie chodzi tutaj o to ze brzydsza ode mnie ale moze masz racje ma cos innego,znam ja wiec wiem na pewno ze ma w glowie nie zle na mieszane,jak on spotyka sie z innymi kobietami robi wszystko by to zepsoc,miedzy innymi dlatego chcialam ten zwiazek zakonczyc i ona znowu goruje czuje satysfakcje ze jest tam z nia a nie ze mna,teraz duma sie durna unosi

Fakt, że jest Ci teraz źle jest już sygnałem, że coś nie gra - więc odpuść, życzmy im udanych wakacji ;)

Gość ssssaaaaassss
sdfgtyhujik-_madre slowa,tak bardzo chcialabym miec tyle sily zeby z tym wygrac,zeby nie myslec zapomniec probowalam nawet kogos poznan,ale on mnie blokuje to wszystko tak boli

Gość ssssaaaaassss
Przemek tyton----to nie takie proste bo ja chce i nie chce zalezy jak na to sie patrzy,tym bardziej ze 'ona' jest nie zla cwaniara potrafi zrobic wszystko by zniszczyc kazdy jego zwiazek. Zerwanie kontaktu to nie jest powod by odrazu akurat z nia wyjedzac Najwidoczniej mu nie zalezy