Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaa08

Zauroczona egzaminatorem od prawka! Co robić?!

Polecane posty

Gość mysiaa08

Słuchajcie, ostatnio zdawałam prawo jazdy i zauroczylam sie egzaminatorem, dosc mlody, okolo 28 lat, ja 20. Obserwowal mnie dlugo i nawiazalismy dlugi kontakt wzrokowy, wyraznie czulam jego zainteresowanie, jednak wstydzilam sie nawet poslac usmiech. Nie egzaminowal mnie, dlatego nie zamienilismy slowa. Strasznie podoba mi sie wizualnie, chcialabym go poznac, ale nie mam pojecia jak. Wydaje mi sie, ze pisanie na facebooku jest zbyt infantylne.. Wiem, ze on jest singlem, takze jesli chodzi o ta kwestie nie mam sie czym martwic. CO radzicie?

Gość hendaleko
zaczep go na facebooku funkcją poke

Gość wiśnieska
startować - pewnie jesteś 125 w tym miesiącu - ale co tam! a swoją drogą to dobry fach - wszystkie baby lecą na instruktorów

Gość mysiaa08
To nie instruktor, egzaminator....Z tego co wiem to na niego leca babki ostro po 30, 40 :D,rzadziej malolaty, wiec moze mialabym wieksza szanse

Gość hendaleko
zamiast się zastanawiać - działaj, najwyżej cię oleje ale to będziesz miała jasną sytuację zamiast wzdychać.

Gość mysiaa08
Ale myslicie, ze facebook to ok pomysl?

Gość mysiaa08
halo, jestescie??????? ;d

Gość gfd
Ja zauroczona w instruktorze...tak myśle i myśle czy mu wysłać zaproszenie na facebooku :) ja 18 on 25.

Gość mysiaa08
U mnie istnieje ta watpliwosc, poniewaz boje sie, ze on sobie tylko popatrzyl... a pomyslal, ze jestem za mloda i ostatecznie mnie oleje.

Gość hendaleko
no i co że oleje. lepiej żałować że się coś zrobiło niż nie zrobiło. co masz do stracenia? nic

Gość mysiaa08
Najgorsze jest to, ze mi duma nigdy nie pozwala, taka jestem, a nienawidze odrzucenia i nie potrafie sie z tym pogodzic. A poz atym, wstydze sie bardzo. Z reszta, kazdy chlopak, ktory mi sie podobal, nigdy ze mna nie byl, bo zawsze wstyd mnie ograniczal, ZAWSZE.

Gość bimboom
Ciekawa historia........ja mam to samo jednak u mnie to instruktor, tak wiec dolaczam sie do pytania...co robic?

a zdałas chociaz to prawko? jak tak napisz co masz do stracenia wiecej tam sie nie pojawisz a jak oblałas moze zaczep na fb na temat prawka np porade czy cos :D powoedzenia :D

Gość mysiaa08
Problem w tym, ze nie zdalam. Wstydze sie troche, ze mnie oleje, a pozniej pojde na egzamin i bede odczuwac skrepowanie jak trafie na niego. Gdybym zdala nie zastanawialabym sie.

napisz np jakie szanse sa na zdawalnosc u egzaminatora jakiego miałas..nazwisko i (100%)ze takiego samego ci nie dadza ale udasz ze nie wiedziałas o tym:)