Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermal

Nie mam dziewczyny - wszystko przez chorobe

Polecane posty

Gość Hermal

Dlaczego dziewczyny takie sa? Czuje sie jak jakis towar wybrakowany. Normalnie odechcewa sie zyc

Gość adam....
na co chorujesz

Gość sooowaaaa
a na co chorujesz

Gość y54y45
takie czyli jakie? bralbys chora? watpie mezczyzni sa jeszcze gorsi 10 kilo nadwagi nie wybacza a o chorobach nie mowie

Gość Hermal
Padaczka

Gość y54y45
no to daj spokoj tego nie widac na codzien

Gość Bylam kiedys ,
Bylam kiedys z niepelnosprawnym chlopakiem , ale nic z tego nie wyszlo , bo chlopak wogole nie znal zycia .Ja nie mowie ze juz je poznalam ,ale on nie rozumial mojego zmeczenia jak wracalam po nockach , budzil mnie po 3 h juz , a ja nie dosc ze nie odespalam nocki to szlam potem na kolejna .On nigdy nie pracowal i nie rozumial mojego przemeczenia , myslam ze jak mam sprawne nogi to moge sie zajechac na smierc . Jak pracowalam popoludniami i wraclalam pozno ( dojazdy) do domu i kladlam sie po polnocy ,on juz spal ,a rano budzil mnie o 5 ( w nocy tez ze dwa razy ale nieswiadomie jak przeciagal sie z bolu przy obracaniu ) swiadomie ,a prosilam go ,blagalam ze juz tak nie wyrabiam ,ale on mial to za nic .Kiedys nie mialam sily pojsc na nocke , zadzwonilam ze jestem chora ,mysle sobie spedzimy niedzielny wieczor razem , a on ... zadzwonil sobie do kumpla na skype i olal mnie totalnie , a to byl jeden z bardzo nielicznych wieczor kiedy moglismy byc razem . Dlatego uwazam ze zwiazek z niepelnosprawnym tak ,ale takim ktory cos wie o zyciu codziennym ,pracy , bo przeszedl napewno tez wiele przez swoja chorobe , ale bedac kilka lat na rencie ,nie rozumie trudu codziennosci .

Gość ja bidula
hermal nawet nie wiesz ile nas jest chorych na epi jak byłam dzieckiem uważałam to za piętno z biegiem lat okazuje się że moja najlepsza kumpela,mój ukochany i kilkoro znajomych wszyscy chorujemy i co? i nic! nie rób problemu tam gdzie go nie ma jak masz napadową to zmień l;eki i lekarza co ci dają za gówno do łykania??