Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiekkawwa

Jak dlugo po porodzie mniej wiecej się krwawi???

Polecane posty

Gość ciiekkawwa

Ile czasu u was to trwalo, czy to takie samo krwawienie jak podczas okresu czy mocniejsze, czy wystepuja bole brzucha itd? moze pytanie wydaje wam sie glupie ale bede rodzic pierwszy raz i wszystko mnie interesuje :)

Gość abhi
Ja krwawilam nie cale 3tyg. pierwsze pare dni chyba 3 to byla masakra az po nogach cieklo ale potem sie jakos unormowalo. Wedlug mnie to inne krwawienie nie jak przy okresie i brzuch nie boli. Dodam ze mialam cesarke wiec nie wiem jak jest przy sn.

Gość zonaKraka
Ja po sn miałam bardzo mocne krawienie właściwie w szpitalu tylko- tzn. 3 dni, a właściwie po prostu wtedy najmocniejsze, bo musiałam używać podkładów. W domu wystarczały mi duże podpaski, ponad tydzień jeszcze tak że zmieniałam właściwie co godzinę- dwie i na łóżku kładłam taki podkład higieniczny. Potem jeszcze tydzień- dwa tak jak na okres, a potem coraz słabiej, aż do niewielkiego plamienia... w sumie jakieś 4-5 tyg.

Gość ciiekkawwa
to dosyc dlugo... myslalam ze to jakies gora dwa tygodnie :)

Gość jaaaaaaaaaaaa0
ja nie miałam jakiegoś wielkiego krwawienia, trwało to ogólnie jakieś 5-6 tyg.

Gość jaaaaaaaaaaaa0
brzuch nie bolał

Ja w sumie jakieś 12 może 14 dni.Na sam koniec było już coraz mojej, potem tylko już taka kolorowa wydzielina.

Aha i jestem po porodzie sn.Ponoć jeśli nie ma skrzepów i nie śmierdzi jakoś dziwnie to jest ok.

Gość jajcareczkka
6 tygodni, ale tak fest to jakoś tydzień, może nawet mniej, poxniej to tak ledwo co, zwłaszcza przez ostatnie 3 tygodnie - ledwie kropelki