Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iPhone

kochanki,przytulanki,przyjacolki

Polecane posty

Gość gioana
widać ta literka nie ma znaczenia ;) Lipton? hehe niezła gorąca...herbatka ;) a cóż to za żale? ;)

Gość gioana
Gorąca masz nauczkę na przyszłość: ODWAGI!! hehe Jak Zboczony pisała w początku tematu - lepiej żałować, że się grzeszyło... ;P

Gość gioana
aaa, to mam nadzieję, że owe przyczyny można wyeliminować przy kolejnym podejściu ;)

Gość gioana
jeszcze się mówi, że CHCIEĆ to znaczy: MÓC ;)

Gość gioana
a coś się umawialiście razem? czy to inna historia, Liptonko?

Gość gioana
rozumiem - dyskrecja :D hehehe

Gość gioana
zboczony - a Ty jestes zboczonym mężem? czy bardziej masz zadatki, ale jeszcze nie do końca rozwinąłeś tej pasji? ;)

Gość gioana
Gorąca to może mi za dużo fantazji chodzi po głowie i wszędzie, gdzie widzę parę odmiennej płci - tam wietrzę romanse ;) hihi teraz się domyslam, że to tylko jakas tylko Twoja historia -ale nie wnikam... zresztą nie wiń siebie - te nasz dolnośląskie chłopy....... :P

Gość jak z wyrzutami sumienia?
Mam kochanka. Widzieliśmy się dopiero dwa razy a ja nie wiem czy dam radę. Zadręczam się tym co zrobiłam, raz jestem zadowolona raz mam żal że zdradziłam męża.Czy takie rozterki miną? Jak wy sobie radzicie, jak zaduszacie sumienie?

To po co się z nim spotykasz, skoro aż takie rozterki Tobą targają? Chcesz go czy nie??

Chcę go widywać.

Moze najpierw zastanów się czego tak naprawdę chcesz,bo jesteś niezdecydowana.Narobisz komuś nadziei,a potem sorry menory.

A ty masz lub miałeś kochankę czy dopiero zamierzasz mieć? Przecież żadna z nas nie wie czy nie pojaiwą się rozterki, zgrzyty sumienia. Facetom może z tym łatwiej? Dlatego pytam czy masz w zdradzie doświadczenie czy wiesz że dasz rade z sumieniem?

jak z wyrzutami sumienia? Ja mam. Bo szaleję za tym człowiekiem, a on za mną. :-)

Missima a masz męża? Od jak dawna masz kochanka? Nie czujesz się nie w porządku do obu? Mężu zboczony nowięc nikt nie wie co z czasem przyniosą takie spotkania,może ulecą gdzieś te rozterki.

Tak, niestety mam męża który wkurza mnie do mega stopnia. A tamtego poznałam kilka lat temu. Po pewnym czasie zerwałam, bo wyszłam za mąż.Ale to jednak było silniejsze ide mnie. Nie seks z kimś innym, tylko tamten facet. Moje małżeństwo to farsa. Odnowiłam kontakt z tamtym i znowu czuję się pełnowartościową kobietą. :-) Dlatego musisz wiedzieć, czego chcesz.

Missima a masz dzieci? Ja chciałam powiewu świeżości w moim życiu, zainteresowania, wzroku pełnego pożądania i to dostaję od kochanka. To jak tlen, bo z mężem szarość i nuda.

Tak, mam jedno i to jedyne co dobrego przytrafiło mi się w tym popapranym związku. ;-)

To dlaczego nie zostawisz męża i nie zaczniesz życia z kochankiem? Kochanek nie chce? Mąż się domysla że masz innego?

Jak zostawi męża,to z kochankiem nie będzie wtedy tego dreszczyku emocji,powera.W romansie nie ma miejsca na problemy dnia codziennego tak jak w związku.Dlatego chcemy uciec choć na chwile od szarej rzeczywistości.