Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bar-tekx

pomózcie rozwiać wątpliwości

Polecane posty

Gość bar-tekx

spotykam sie z pewna dziewczyną ,znajomość dość lużna i chodzi o to czy normalnym jest ,że zawsze gdy się z nia widuje dzwoni do niej ktoś ,przeważnie osobnik płci męskiej,niekoniecznie cały czas ten sam ,ale zawsze ktoś dzwoni o 22 o 23 i pózniej również,a jesli nikt nie dzwoni to sa sms,jesli ona odbiera to sa to takie luzne gadki co tam ,co słychac itp czy to jest normalne ,ze dziewczyna zawsze ma tego typu przypały ,dosłownie za kazdym razem kiedy się z nia widuje telefon sie grzeje.wydaje mi sie ,ze ona musi prowadzić bujne zycie towarzyskie i to raczej w gronie panów bo to oni sa zawsze rozmówcami,kobiety jescze nie zadzwoniły jak pamietam :-D nie wiem czy mozna miec jakieś wątpliwości co do jej reputacji czy sa to wyolbrzymione pierdoły ,niewarte uwagi ?

Gość kiepska
Nie mylisz sie , prowadzi bujne zycie

Gość skoro uważasz
że znajomość jest dość luźna to ona pewnie twierdzi tak samo i dlatego nie kryje się z tym, że ktoś ciągle dzwoni lub pisze

Gość bar-tekx
masz rację,ale ona uważa się za moją dziewczynę i chodzi mi o to czy warto sie angażować w to bardziej czy sobie odpuścić teraz niż pózniej zamartwiac sie bardziej,ona mieszka za granica i chce zebym do niej przyjechał na stałe

Gość bar-tekx
to jest mniej więcej tak ,ze jej telefon jest wyciszony jak dzwoni to wibracjami i ona najpierw patrzy kto dzwoni i odbiera lub nie ,wyglada to tak jakby wiedziała który telefon odebrać ,a który lepiej nie ,jeżeli odbierze to od razu daje do zrozumienia ze nie może pozwolić sobie na lużna gadke