Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelia-33

klinika invimed Poznań

Polecane posty

Gość aurelia-33

witam zostałam skierowana do tej kliniki przez mojego ginekologa prowadzącego, chciałam zapytać o opinię na temat lekarzy w niej pracujących, ja dokładnie idę do prof. Kurpisza. Mieszkam 300 km od Poznania stąd chciałabym poznać opinię o tej klinice, dziękuje za odp

Gość **aura**
ja invimedu nie polecam, chodziłam do gdyni, ale nie wiem jak w poznaniu, ceny też mają słabe pozdr

Gość milionetimes
nie bardzo rozumiem niechęć i negatywne opinie. Na pewno zawsze w przpadku leczenia niepłodności, bądź ciąży towarzyszy nam mnóstwo obaw i szukamy jak najlepszego lekarza i myślę, że ta klinika zasługuje na miano dobrej. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że lekarze w niej pracujący po pierwsze znają się na tym, co robią po drugie chętnie pomagają swoim pacjentom.

Gość cuniaczek
o, akurat profesor Kurpisz to jeden z lepszych andrologów z jakimi miałam stycznośc! Dobrze, żę udało mi się mojego mężczyznę do niego zaciągnąć, bo do dziś pewnie czekalibyśmy na dzieciaczka :/ W każdym razie profesor ma naprawdę ogromną wiedzę, zresztą opnie http://www.znanylekarz.pl/maciej-kurpisz/androlog/poznan mówią same za siebie;)

Gość kinia1313
Ja trafiła m do dr Malka w invimedzie w poznaniu i zdecydowanie polecam, bardzo życiowy facet, po wszystkich badaniach musieliśmy że nie mamy szans na naturalne poczęcie ale PAN doktor zaproponował invitro i przede wszystkim zmianę stylu życia.. Zanim doszło do przygotyowaNIA DO ZABIEGU IN VITRTO już byłam w ciąży;) Myślę że ta wizyta po badaniach dużo mi dała. Rozmowa z Panem doktorem zmieniła pewne poglądy;) Dziś mogę podziękować. Mam zdrowego synka Życzę Wam dziewczyny abyście trafiły do tego lekarza:)

Gość Magdalennq
Mam już 39 lat i chciałabym mieć potomstwo. Z powodu choroby mam problemy z zajściem w ciąze. W internecie natrafiłam na ofertę kliniki InviMed w Warszawie, wydaje się być profesjonalna. Jaka panuje tam atmosfera? Lekarze są mili czy raczej niebardzo? Zależy mi na opinii

Gość gość
chyba to czy lekarze są mili nie ma znaczenia znaczenie ma to czy są kompetentni i zlecają te badania, które pozwolą szybko ustalić przyczynę problemu i ją usunąć co Ci po lekarzu, który będzie Cię pocieszał i prawił miłe słówka jak nie będzie potrafił poprawnie zdiagnozować ? osobiście chodzę do Invimedu w Poznaniu, byłam pierwszy raz, czekam na wyniki badań i na tej podstawie będą podjęte decyzje w sprawie dalszych kroków

Gość kinia1313
Dla mnie a właściwie dla mojego męża, myśle ze dla większości facetów by miało gdyby okazało się, że są bezpłodni.... to drażliwy temat. U nas Dr Małek załwtił to elegancko nie wiem o czym gadał z mężem. Ale Mój Tomek stwierdził ze z******ty rzeczowy facet, który ma ogromną zyciową wiedze:)

Gość gość
Na pewno dla faceta badanie nasienia jest mega stresujące, bo gdy kobieta nie może zajść w ciążę można się doszukiwać miliona przyczyn, zaburzeń hormonalnych, stresu, zrostów itp., przyczyn, które można jakoś leczyć czy usunąć a jak facet ma kiepskie nasienie to czasami nic się nie zrobi. Takie badanie jest dla faceta przykre jeśli czuje że w większej części niepowodzenie starań leży po jego stronie. Myślę że wtedy naprawdę ważne jest wsparcie partnerki i to by szczerze ze sobą rozmawiać. Niepowodzenia, trudne sytuacje są testem dla związku i dobrze gdy go umacniają zamiast zachwiać w posadach.

Gość kinia1313
Właśnie tez tak uważam, takie rzeczy budują związek. Ważne jednak była tez opinia innej zupełnie obcej osoby a w tym wypadku doktor zachował się tak ja powinien :) Invimed polecam szczerze każdemu z ręką na sercu :)

Gość Magdalennq
Racja, lekarze powinni być przede wszystkim kompetentni, ale jednak atmosfera również robi swoje. Leczenie samo w sobie jest stresujące, więc dlatego pytam o atmosferę. Jeśli chodzi o kompetencje to z tego co czytam na stronie mam pozytywne nastawienie. Jestem umówiona na pierwszą wizytę w Warszawie. Daj znać jak jest u Ciebie w Poznaniu, Pozdrawiam