Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka8685

zostane asystentką fotografa ślubnego:0

Polecane posty

Gość Renkaaa
Jezu, przecież ma zus płacony z pierwszej pracy, ta jest tylko po to, żeby dorobić. Udało się dziewczynie, zamiast jej pogratulować to ją dołujecie i krytykujecie tylko. Czy na tym forum są sami frustraci, czekający żeby komuś dowalić? Autorce gratuluje i mam nadzieję, że współpraca z fotografem da Ci dużo radości :)

dziekuje ci RENKA:):) za zrozumienie... .. albo oni nie umią czytać albo udają że nie rozumieją postów:):) i chcą tylko dowalić komuś... :):):) wielu ludzi narzeka że maja mało kasy a nie szuka nic aby dorobić.. a ja wziełam sprawy w swoje rece i chce dorobić mając mało kasy - zamiast narzekać.. :):):) w sobote spotykam sie z facetem i zaczynamy:):):)...

Gość Renkaaa
Trzymam kciuki, napisz jak poszło ;)

oki oki napisze:) jestem strasznie podekscytowana:):):) żałuje ze nie bede robic zdjęć ale z fotografia bede miałą coś wspólnego a to już coś.. no i satysfakcja że znalazłam dodatkowa prace też jest:):):):)

Gość gdjgklfjnhkgfnh
chyba cie oceni pierw i zobaczy czy przyjmie :o🖐️

powiedział ze mnie przyjmie .. oglądał moje zdjęcia na blogu fotograficznym, link dołaczłąm do ogłoszenia ... a jak bede sie spisywać to zobaczymy, a po samej mojej pracy bedzie widział czy dam rade czy za długo z nim nie porobie... wyjdzie w trakcie...

Gość fotografowie;.
podaj adres tego bloga:)

Gość wredna menda
Super, że Ci się udało :) a banda frustratów niech sobie dalej żyje w swoim światku, to co wysyłają innym, to do nich wróci :P A adresu bloga to faktycznie nie podawaj, bo bedziesz miała kupę roboty z usuwaniem niechcianych komentarzy i banowaniem frustratów. Powodzenia :)

Gość aaaaaaaasaaaaaaaaaaa
no to może szacunu nabierzemy do Ciebie jak zaprezentujesz foty, bo tak w gębie to każdy mocny

Gość 123122112098706060606
obciagniesz mu to cię przyjmie

Gość _blackberry_
Autorko moje gratulacje!!! Nie przejmuj się glupimi postami! Wazne że bedziesz robic to co lubisz:) pasja polaczona z praca! :) nie kazdemu tak się udaje :) gratulacje! :D

wredna- a raczej nie wredna:) dziekuje za wsparcie:) nie mam zamiaruu podawać adresu bloga, bo nie wierze że nawet jakby zdjęcia im sie podobały to nie byli by złośliwi... za to co pisali i piszą ---nie podam...

Gość fotografowie;.
Widocznie nie masz sie czym chwalić. Dobry fotograf zawsze sie obroni i nie slowami, a efektami swojej pracy i duzo nie trzeba wtedy mowic.

dobry fotograf zna swoją wartość ....i nie musi sie bronic przed ludzmi którzy go upokarzają i nic udowadniać... odwalcie sie z tymi swoimi gburowatymi komentarzami...

Gość fotografowie;.
Upokarzające jest to co napisałam? przewrażliwiona jesteś. I to bardzo. Fotograf musi mieć twardy tyłek, a nie na każdy komentarz reagować pytaniem nóżką. Ja Cię dziewczyno nie obrażam ani nie upokarzam. Stwierdzam prosty fakt skoro nie chcesz pokazać swoich prac może rzeczywiście nie ma się czym pochwalić. Dopóki prac nie zobaczę mam prawo do takiego zdania. Jako fotograf nie zainteresuję się asystentką, która nie raczy pokazać jak pracuje. Tylko bawi się w pyskówki. Na litość chcesz wziąć czy jak.

Gość GRUUBA PRZESADA
Asysta to nie tylko robienie zdjec, bo za takie szkolenie na pewno trzeba zaplacic samemu, ale przynies-podaj-pozamiataj i tutaj mozna sie zalapac, tylko trzeba sie oglosic w odpowiednim miejscu, a nie na forum dla panien mlodych, bez przesady, skad ci sie tu wezmie normalny fotograf :/ szukaj na forach fotograficznych, i czemu zaraz slubnych? Fotografia to nie tylko sluby.

Gość fotogość
ale tu p******w mnogo.