Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek z Krakowa

Amory nie dla zmory :P Poznam miłą dziewczynę

Polecane posty

Gość Wojtek z Krakowa

Witam serdecznie wszystkie piękne Panie. Mam 21, jestem wysportowany, inteligentny itd., nie będę sobie słodził, żeby nie wyjść na samochwałę, ale próbuję się w miarę obiektywnie opisać. Niestety jestem dość nieśmiały do kobiet, stąd spróbowałem napisać tutaj. Najchętniej poznałbym szczupłą, zadbaną dziewczynę od 15 do 19 roku życia, a takie młode ponieważ nie lubię dziewczyn z przeszłością. jestem trochę niedzisiejszy, romantyk, itd. No na początek tyle, chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Na koniec jeszcze dla formalności parę info: 178 cm, ziel oczy, ładna sylwetka, włosy brązowe, waga poniżej 80 kg jakoś. Także pisać śmiało, nie gryzę, a nawet sympatyczny być potrafię. Moje gg: 10099555

Gość Wojtek z Krakowa
Chciałbym tylko jeszcze dodać iż spotkania mogłyby i odbywać się przez cały dzień ale najpóźniej do 23.00, bo potem muszę dojechać do jamy Wawelskiej, a tam koło północy zamieniam się w smoka i zamieszkuję powyżej nadmienioną. Czasami w weekendy nocami szukam dziewic na rynku wśród studentek i wakacyjnych lasek ale niestety :(...

Gość Wojtek z Krakowa
Dodam też, że golę się pod pachami i tam. Tego samego wymagam od dziewczyny. Robię peeling dwa razy w tygodniu. Przycinam włosy w nosie i uszach.

Gość Wojtek z Krakowa
chetnie poznam sponsorke

Gość Wojtek z Krakowa
albo jakiegoś miłego transa

Gość majaaaaaaaaa
lubisz anal?

Gość Wojtek z Krakowa
A chciałabyś żebym Ci przeczyścił pupkę moim penisem ?

Gość Wojtek z Krakowa
Maju, to co jest u gory, poza Pierwszą wypowiedzią to PODSZYWKA. Ktoś się najwyraźniej świetnie bawi:) A ty Maju lubisz anal? STOP PODSZYWKOM!

Gość Sto, to se zrobisz
jak stoperan zażyjesz 🖐️

Gość fgrfg4r
hmmm no wiesz nie każda 21 ,22 latka ma niewiadomo jaką przeszłość ,rówieśniczki cię nie interesują bo z góry zakładasz że miały nie wiadomo ilu facetów czy co??