Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany jestem ;[d

poznałem dziewczyne z internetu, oszukała mnie, dała nieswoje zdjecia:(

Polecane posty

Aa ja tam mega Lubego poznałam przez neta i prawie 3 lata mieszkamy razem :) Tylko fakt faktem od początku szczere rozmowy na skype przy kamerce :D Tam nie działa ani photoshop ani gimp :))

" LCroft zapewne przesadzasz moja droga I faceci może dostali by zawału ,ale z zachwytu Więcej pewności siebie" Ech...Moja Droga ...jaka Ty jesteś miła ....z pewnością nie mam problemów.. obiektywna jestem , kiedy mi lustro podstawiają przed nos :))

Ja zawsze daję naturalne zdjęcia, albo nawet takie, na których wyglądam gorzej. Wtedy często słysze na spotkaniach, że jestem ładniejsza niż się zdawało :D I przy okazji poznaję facetów, którzy nie lecą na wygląd idealny, a to dla mnie bardzo ważne. Tak jest o wiele lepiej :)

" L.C. Pracuj,pracuj i zarabiaj na nasz dom.Jak wrócisz to zamiast na miotle,pojeżdżę po Tobie i to ostro" Mopa Kochany, mopa w dłoń i o żadnych rozkosznych , takich tam ...nawet nie wspominaj. Ja zarabiam , ja wydaję ...Ty pilnujesz interesu(własnego? ) :DDD

Pewnie,że nie istnieje...i trzeba akceptować siebie jakim jesteśmy. Każdy ma w sobie coś pięknego:) Tylko trzeba to dostrzec:)

Noksiu ? Mam jedną zasadę ....nie zawieram znajomości wirtualnych , wiem , że za klawiszami jest Człowiek i rozumiem Ludzi, którzy są spragnieni kontaktów, ciepła i uczuć . Tutaj mogą być kim chcą , kochać , tworzyć świat wyobraźni. Nie powiem , to jest miłe ...a kiedy następuje kontakt z rzeczywistością bywa okrutne ; Nie zawsze , ale ???

Ja poznałam przez internet wielu świetnych i ciekawych ludzi. To co piszesz top stereotypy, wszystko zależy od podejścia. Każde miejsce jest dobre aby kogoś poznać moim zdaniem i już. ie każdy idealizuje, wielu ma trzeźwe spojrzenie również na tą sfere, także... Wszystko możliwe :)

" L.C.Operatorem mopa jestes Ty kochana O Moj interes sam dbam zeby zwawo o figlarnie Cie zawsze kusil i zaspokajal" Dbaj , dbaj...i nie wódź mnie na pokuszenie , a będzie Ci odpuszczone, czy tam spuszczone :) Miłego dnia...koniec przerwy.."zanurzam się " ; [ cześć]