Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość end of life eternal

kobiety zaciskają zęby na wulgarnośc i niewychowanie facetów, by nie stracić ...

Polecane posty

Gość end of life eternal

... pozycji - finansowej, materialnej, towarzyskiej godzą się na życie bez ślubu, kuksańce ze strony partnera, seks mimo braku ochoty bo nie chcą wylądować na bruku. przykre to.

Gość end of life eternal
kobiety godzą się na często podłe traktowanie, a powinny uciec od faceta ale coś je trzyma przy takim brutalu...

przeważnie brak wiary w siebie, niestety. Do tego dochodzą zaściankowe poglądy, ze kobieta bez mężczyzny nie da sobie rady i tak sobie trwają przy palancie. Ale osobiscie zauważam, ze coraz więcej kobiet potrafi się postawić i rzucić dziada w pizdu!

Gość skad ten pomysł?
zaciskają zęby czy raczej przymykaja oko? nie generalizuj, niektore tak lubią. nie przeszkadza im to po prostu. a ślub w dzisiejszych czasach to juz zupełni eindywidualna kwestia. mnie nie jest do niczego potrzebny- zobaczymy jak zapadnie decyzja o dziecku- byc moze dla jego dobra i mniejszych problemow technicznych, dam sobie wcisnąc pierscien mocy, poki co swietnie mi sie wiedzie bez tego.

Gość ja sie zgadzam z autorką
dają dupska bez slubu, godzą się na szmacenie, poniżanie, życie na kocią łapę bo się po prostu boją być same; dają dupska bo się boją że jak nie dadzą to facet je zsoatwi