Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartikopr

Aktywny wypoczynek - Warszawa, Lublin, Radom

Polecane posty

Gość Bartikopr

Witam, planuję wypad z kumplami - szukam ciekawego miejsca, gdzie moglibyśmy aktywnie się wyszaleć. Znacie jakieś miejsce z quadami,kajakami, samochodami terenowymi itp?

Gość Szymon32
Witam serdecznie. Mogę ci polecić świetne miejsce P.W. BOBIK AKTYWNY WYPOCZYNEK tel. 519352302 www.bobik.fr.pl w okoklicach Kazimierza Dolnego. Mają quady, kajaki itp. Pozdrawiam.

Gość KubiakKarolcia
Również zalecam Bobik. Panuje tam przyjemna atmosfera.Byłam tam na cały wekeend i jestem bardzo zadowolona. Ciekawe widoki oraz oferty. Jak planujecie wypad to jak najbardziej skorzystajcie i nie będziecie żałować.

Gość michales
Bardzo fajne miejsce i ciekawee atrakcje. Ja tam byłam ze znajomymi i nie załujemy, była super przygoda. Wszystko tam ładne przygotowane,czysto i zadbane. Polecam

Gość ananaa44
Bobik to rewelka, mi sie tam bardzo podobało i jazda na quadach to nie zapomniana przygoda. Równiez pływałam sobie kajakiem i nie załuje, warto było :)

Gość Edytka324
A czy warto tam się wybrac z dzieciakami ? Spodobałoby się im ? Mają 10 i 11 lat.

Gość Ola23xz
Pewnie ze bym im sie spodobało, bynajmniej by się wyszaleli :)

Gość werw33
Polecam Roztocze - od lublina jakieś 90km. Spływy kajakowe, quady, zwiedzanie okolicy samochodem terenowym etc. Jeśli idzie o same spływy to korzystałem z usług tej firmy - http://www.splywy-roztocze.pl , oferuje też jazdy terenowe W każdym razie Roztocze rządzi. Można się wyszaleć, że ho ho:)

Gość magda44
Dobrze wspominam pobyt nad Piasecznem, koło Łęcznej. Obsługa bardzo pomocna, szybka rezerwacja pokoju online, dobre stawki, zwłaszcza poza sezonem. Cały ośrodek jest bardzo duży, ma nawet własną plażę przy jeziorze. Dużo alejek do spacerowania, dobre miejsce dla zakochanych. Dobrze widać jak to wszystko wygląda na fotkach na ich portalu -www.resortpiaseczno.pl.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Jeśli chcecie sie wyluzować i byc aktywnym, to polecam quady. Jazda na nich jest super, bardzo lubie taka forme aktywności a zarazem odprężenia. szkołaquadow.pl ma dużo opcji do wyboru, gdzie można jeździc quadami albo skuterami śnieżnymi. Jak nie wiecie co robic w wolnym czasie to polecam jak najbardziej