Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Nasienie węża jest wśród nas!

Polecane posty

Jakie cechy posiada nasienie węża? Po tylu latach prawdopodobnie okazuje się to prawdą że Jaszczury żyją na ziemi. Przeważnie są w polityce, mediach, policji. Wiadomo że politycy, media i policja trzymają ze sobą. To jedna wielka rodzina, która zagraża naszemu Krajowi! Od lat manipulują ludźmi, lecz ja i wielu innych nie dają się nabierać, znamy prawdę, dlatego uprzykrzają nam życie! Chcą nam zamknąć usta, lecz nie zdołają tego zrobić! Jaszczury też mogą być przeciwni innym jaszczurom. Wojna jaszczurów trwa na ziemi! Mnie brzydzi na samą myśl o politykach, mediach i policji! Znam te ich działania! Prowokacje, obracanie kota ogonem. Nie dajcie się manipulować! nie jestem z Pisu ani żadnej innej tego typu parti! Ludzie otwórzcie oczy! Zastanawiam się czy Bóg mnie kocha? czy nienawidzi? I dochodzę do wniosku że mnie nienawidzi! Nie jestem nie byłem i raczej nie będę Aniołem! mam sporo za uszami! Może jestem jednym z tych jaszczurów? jeżeli tak to jestem z góry na straconej pozycji u Pana Boga! No właśnie i tu jest następny temat a mianowicie: Bóg kocha tylko człowieka, więc jeżeli jestem jaszczurem, to mnie nie kocha proste? Czyli wychodzi na to że Bóg nie kocha wszystkich, tylko kocha ludzi i zwierzęta. Sam się gubię w tym wszystkim, dla mnie jest to nie dopomyślenia! Czyli co my zawinili że się urodzilismy złymi, jeżeli a chyba tak większość ludzi to nie ludzie tylko jaszczury. Co oni albo i ja zawiniliśmy, że tacy się urodziliśmy? OK. jeżeli jestem człowiekiem, to moja w tym wina że nie spowiadam się, nie biorę komunii, nie uczęszczam na kościoła. OK. Ale nawet jeżeli tego nie robię, to przecież podobno Bóg i tak mnie kocha? Ciężko jest ogarnąć ten temat. Jaszczury podobno pochodzą od szatana a szatan pochodzi od Boga, wiec każda istota pochodzi od Boga tak? więc jaszczury także są od Boga? Więc zamiast je wiecznie niszczyć, to by ich uzdrowił prawda? W sumie to nieważne co zrobił by wasz syn, będziecie go kochać jeżeli jesteście naprawdę rodzicami. Oczywiście jakaś kara musi być, ale wieczność w mękach!? Czy Bóg może być aż tak okrutny? Nie może np zrobić tak , że jak popełnisz grzech, to Bóg wymierza ci kare, zrzuca cie z tzw nieba w dół i siedzisz tam aż zrozumiesz, szczerze przeprosisz. Bardzo ciężki temat. Zaraz mi mózg eksploduje. Jestem ciekawy jak sprawdzić czy jest się jaszczurem? Podobno ludzie zwykli nie potrafią tego odczytać? Czyżby? Czy ktoś z was a pewnie nie jedna osoba z was spotkała się z nienawiścią w oczach innych ludzi w stosunku do was bez żadnej przyczyny? Mnie sobiśie się zdarzyło tak wiele razy, chociaż nic tej osobie nie zrobiłem. Może one czują, że jestem jaszczurem! Albo na odwrót, że to oni są jaszczurami! Niewiem, nie umię tego ogarnąć. Te zabójstwa bez żadnej przyczyny, czyli ile razy było tak, że człowiek zabił człowieka za nic? Może też wyczuł że tamten jest człowiekiem a ten co zabił był jaszczurem, albo na odwrót! Właśnie jak to jest? jeżeli człowiek zabije jaszczura, to niema grzechu? Moim zdaniem nie powinno się nikogo zabijać! Chyba że w obronie się kogoś zabije, ale to jest wpisane w ryzyko, wiadomo że każdy będzie bronił swego życia z całych sił? Czyli tak: jeżeli Bóg nie widzi grzechu w tym że jego człowiek zabije jaszczura, to wtedy Bóg jest również zły! Powiem Wam, ze kiedyś chodziłem do kościoła do spowiedzi, na msze św, było to bardzo dawno, za dziecka. Widziałem jak dużo osób chodzi do kościoła, żeby poplotkować itd i to mi obrzydziło kościół! Jestem ochrzczony, mam bierzmowanie, ale jeżeli jestem jaszczurem, to się to nic nie liczy, spłonę razem z innymi, jeżeli to prawda co piszą i gadają! Duzo osób uważa to za bzdury, sam kiedyś tak samo uważałem, lecz od niedawna zaczynam myśleć, brać pod uwagę to że tak właśnie może być i nawet sobie sprawy nie zdajecie jak panicznie się tego boję! To mnie prawie paraliżuje. Takie to jest wszystko skąplikowane, że się nie zdziwię jeżeli będzie jeszcze bardziej niż sobie wyobrażam. Pozdrawiam.

Gość osobny [[[[]]]]]
nie chcialo mi sie czytac

Gość Profesor Radzi
menska wersja bezdomnejibezrobotnejxxx full hd