Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzęsiona2525

wracam od fryzjera!! co robić

Polecane posty

Gość roztrzęsiona2525

Byłam dzisiaj u fryzjera, farbowałam włosy, tzn odrosty, balejaż robiła mi,. Już mi coś nie grało bo długo mi trzymała farbe na włosach, zazwyczaj myją doł góre dłuzej, a ona trzymała wszytsko razem, zajeła się inna i tak czas leciał. Wróciłam do domu roztrzesuje włosy a one mi garsiami wychodzą, grzebien cały we włosach, już mnie trzepło co jest grane, trzese dalej drugi grzebie.... byłam przerazona a włosy dalej wychodzą.... upaliła mi włosy.... jestem przerazona, były takie matowe, puszyste, umyłam je i dalej to samo wychodzą garsciami, poprostu sie przestaszyłam :( co ja mam teraz robic? boje się trzesać, włosów mam mniej.... jestem przerażona tym

Gość bystraaaaaaaaap
idz z reklamacja niech ci kasa zwraca

Gość idenaweselewsobote
ja kiedys slyszalam, ze dziewczyna podala o takie cos fryzjere do sadu i wygrala. Rob zdjecia, szukaj swiadkow i dzialaj.

Gość Jakiś Człowiek
Niezłe prowo nawet:). 5/10

Gość roztrzęsiona2525
jakie prowo, włosy mi z głowy wychodzą a nie prowo, nie wiem czy ty byś był zadowolony jakby ci garsciami włosy wychodziły z głowy

Gość lonely heart
Serio zgłoś to, bo jeszcze kolejne dziewczyny będzie oszpecać. Raz poszłam farbować odrosty u fryzjerki to pofarbowała mi całość i miałam dwukolorowe włosy :o Przy odrastających to juz trójkolorowe :o Teraz farbuję się tylko sama i zawsze jestem zadowolona.

Czy Ty naprawdę nie wiesz co robić, czy tylko tak się z nami bawisz?

wlosow nie uratujesz ale w sadzie naprawde wygrasz tylko musisz udowodnic ze u niej bylas ze ona zniszczyla ci wlosy i dostaniesz odszkodowanie. teraz ich tak nie czesz i nie myj co chwile bo dodatkowo oslabiasz i lamiesz. chyba bys musiala isc do dobrego salonu na regeneracje... no chyba ze popalila cebulki to bedzie klopot. a jaka wode uzyla do blondu wiesz?

Gość brunetka30Poznań
Mnie się marzy naturalny balejaż. Taki ze spermy :) Niestety, nie mam nikogo :o

Gość bystraaaaaaaaap
ja kiedys mialam sliczny jasny braz ale mialam spore odrosty i zachcialo mi sie balejazu to fryzjer zrobil mi na glowie balejaz siwy z ciemnym bardzo brazem prawie czarnym wygladalam jak staruszka dramat i jeszcze zaplacilam 250zl....a podobno rozumiam jaki efekt chcialam uzyskac, teraz farbuje mi kolezanka na jeden kolor do fryzjera nigdy nie pojde ani sie obciac ani zafarbowac!bo robia po swojemu a nie sluchaja

Gość bystraaaaaaaaap
jestes facetem i wiesz co to jest balejaż???