Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johannnaaaa

wyjazd na wczasy a urząd pracy. czy można przelozyc termin stawienia sie?

Polecane posty

Gość johannnaaaa

Dzis zarejestrowalam sie w Urzędzie Pracy. Wyznaczono mi termin na stawienie sie dokladnie za tydzien. Niestety w niedziele wyjeżdżam na tydzien w gory. Wczasy sa juz oplacone i ustalone od ponad pol roku. Poinformowalam o tym fakcie urzędniczkę ktora mnie rejestrowala lecz ona zareagowala na ta wiadomosc w dosc nieprzyjemny sposob i kazala mi przelozyc sobie wyjazd a jest to nie mozliwe....Czy mozna jakos ublagac urzędników o przesuniecie terminu stawienia sie?

Gość Jakiś Człowiek
Jak trafisz na mende to nie ma opcji... Jedynie możesz się wyrejestrować przed terinem na własne życzenie i zarejestrować ponownie po wyjeździe. Wtedy nie ma tych 6 miesięcy niemożności zarejestrowania.

Gość johannnaaaa
a jak bedzie wtedy wygladala sprawa z kuroniówka jak sie wyrejestruje i zarejestruje ponownie? czy zasilek dla bezrobotnych nadal bedzie mi sie nalezal? dodam ze gdy mi urzedniczka powiedziala ze mam sie stawic za tydzien to poprosilam aby cofnela tą rejestracje ale niestety sie nie dalo bo powiedziala ze juz wszystko wypelnila

Gość johannnaaaa
ja raz bylam siwadkiem jak skreslili z listy bezrobotnych chlopaka po 3 kierunkach studiów, poniewaz odrzucił propozycje pracy a kazali mu sprzatac smieci po miescie , powiedzial ze nie po to tyle lat studiowal zeby z workiem latac to babka na niego nawrzeszczala i kazala opuscic budynek

Gość i bardzo dobrze chce pobierać
kasę za darmo to niech zbiera śmieci jak jest tak gruntownie wykształcony to nich sobie prace znajdzie. jak widać ta jego nauka polegała na pamięciowym zakuwaniu skoro żadnej pracy nie ma.

Gość dlatego sie sciemnia
i pali glupa zeby nie dostac od kogos gownianej pracy

Gość heligga
tak no smieszn e-osoby bezrobotn elub gówno zarabijace wyjazdzja na wczasy, wycieeczki , pielgrzymki-a potem lemant nie ma na zaplacenie rachunkow , na podreczniki i przybory na dzeci -emeryci czesto hoduja zwierzeta i dokarmiaja koty -a jęcza ze im na leki czy na cos tam nie staarcza- jak ktos gówno zarabia ma rente emeryture niska lub roboty nie ma -to niech nie choduje zwierzęcia

Gość johannnaaaa
ja za wczasy zaplacilam tylko 200 zl, szkoda mi tego odwolywac bo juz jest wszystko oplacone. Zaluje ze sie dzis zarejestrowalam, moglam zrobic to po przyjeździe, a teraz bede myslec i kombinowac jak zalatwic ta sprawe bez skreślenia z listy

Gość heligga
o tos super zaradna i oszczedna niewiasta -w pupach siedza zwykle urzedasy co maja w de petentow

Gość możliwe, że...
Można głosić wyjazd, ale nie dłużej niż na bodajże 30 dni. Na czas wyjazdu nie nalezy się zasiłek.

Gość johannnaaaa
ten zasilek to jakos przezyje jesli mi przepadnie na te pare dni, tylko nie wiem czy mi te kobiety beda chcialy pójść na reke

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkklerykkkater
no to po wczasach:)

Gość brunetki najlepsze i juz
najwiecej temperamentu