Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce ale chce

co zrobic z takim kochaniek warto?

Polecane posty

Gość nie chce ale chce

poznalam w pracy fajnego faceta zonaty z dzieckiem, pare razy sie spotkalismy na seks u mnie w domu, on sie wogle nie stara o nic tylko pisze mi czasem czy mozemy ponpracy jechac do mnie, czesto sie patrzy na mnie w pracy az mi dreszcze przechodza, nigdy nie mowil nic o tym ze zostwi zone powiedzial ze interesuje go dluzszy zwiazek z kochanka, tylko ja bym chciala zeby to niebyly pol godzinne spotkania po pracy u mnie w domu tylko ciut zaangazowania z jego strony jakis czas temu mu napisalam ze niechce z nim sypiac on ciagle nalega czy da rade jakos ten uklad zmienic zeby to nie byly tylko te chwilowki u mnie, czy lepiej sie nie ladowac w taki uklad

Gość wodzionka to najlepsza z zup
Oczywiście, że nie zostawi żony dla takiego czegos jak ty, jestes dla niego tylko workiem na spermę, zrozum to w koncu. Przyjezdza do ciebie spuscic z kija a potem wraca do zonki, z ktorą moze porozmawiać i spedzic milo czas.

Gość nie chce ale chce
nie chce zeby ja zostawial, chce zeby nasza relacja byla inna a nie tylko seks i to tez nie najlepszy, on mi sie podoba cos mnie do niego ciagnie