Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic mieszkanie

Ktore z tych mieszkan oplaca sie bardziej kupic?

Polecane posty

W pierwszym podoba mi sie ogolnie wszystko. Minusem jednak jest brak balkonu i wanny:P Plusem zas to, ze jest bezczynszowe i naprawde ladnie wykonczone http://otodom.pl/okazja-mieszkanie-polesie-srodmiescie-0-id12933049.html W drugim z kolei plusem jest balkon, wanna i tez ladne wykonczenie chociaz nie az tak fajne jak w tym pierwszym. Minusem jest dla mnie niestety kuchnia:( http://otodom.pl/piekne-mieszkanie-po-generalnym-remoncie-teofilow-id14017563.html Trzecie jest super i wykonczenie i to, ze wlasciciele chca zostawic czesc nawet fajnych mebli:) Niestety brak balkonu i nie wiem czy 3 pokoje nie bedzie za duzo. http://allegro.pl/mieszkanie-63m-po-generalnym-remoncie-bezposrednio-i2552110050.html Gdybyscie mieli sie decydowac na jedno z tych 3 mieszkan to ktore byscie wybrali? Dodam, ze mieszkanie jest dla maks 2 osob.

Gość Palomaaa
Z tych żadne. Dla mnie ważny byłby balkon, a te mieszkanie z balkonem ma strasznie małą kuchnię. Niestety nie ma na zdj planu 2 mieszkania i nie wiadomo, czy dałoby się powiększyć kuchnię

Gość wszystko jest mozliwe
a ja stawiam na to trzecie

wlasnie ta kuchnia mi tez sie nie podoba. Balkon nie jest w sumie dla mnie az tak wazny ale fajnie byloby miec. Nie moge nic znalezc z balkonem ladnie wykonczonego w tej okolicy:( wiec zastanawiam sie czy nie poddac sie i zrezygnowac z balkonu:(

Gość kjljkl;
ile czynszu?

Gość 4c 345c
akurat balkon jest ardzo ważny- mieszkałam przez rok w bloku i miałam dośc.Jak pojawiło sie dziecko (zima) cała łazienka była zawiszona suszącycmi sie ubraniami.Swoje wolilismy do prania do rodziny,bo nie było miesca. Latem to naparwde ułatwienie- mozna sobie posiedziec i włąsnie WYSTAWIC SUSZARKE!!

pierwsze bezczynszowe, drugie 300zl, a trzecie 245zl

ja akurat nie bede miala problemu az takiego z praniem, bo jak bede sama to ile tego moze byc? a jak nawet z mezem to tez az tak wiele sie nie uzbiera. Chyba sie porozgladam jeszcze...

Gość Palomaaa
1 mieszkanie ma taki układ do d... Niby duża jadalnia, ale sypialnię zrobisz w 24m2 ? Trochę duża...

Gość Palomaaa
Z balkonem jest tak, że nawet jak ktoś palący przyjdzie do Ciebie, to można go tam wyrzucić, żeby wszystkich nie truł

ja wiem, ze lepiej z balkonem. Ale juz szlag mnie trafie z tym szukaniem, wszystkie z balkonem sa albo w wiezowcach albo nadaja sie do remontu typu lazienka, podlogi, drzwi. A jak mam placic 200tys i robic remont to srednio mi sie oplaca:O Tym bardziej, ze nie ma mnie w Polsce i chce przyjechac i kupic by miec juz na gotowe, a nie bawic sie w remonty. Szukam i szukam i zaraz chyba cholera mnie wezmie:D

Gość 4c 345c
Jesli nie mozesz nic znaleźć, poczekaj jeszcze troche i kup takie, z jakiiego bedziesz zadowolona. jesienia i zimą moze byc taniej. Mozesz tez zlecic znalezienie odpowiedniego mieszkania jakiemus pośednikowi. Ja sie upieram na bakon- czy to dla palaczy czy na pranie czy na rower czy nawet aby posadzic sobie pelargonie - musi byc i juz.

Gość LOVEE45676
mnie to ceny rozsmieszyly za te kwoty to garza moge w stolicy kupic:( dla mnie fajne kazde za ta kwote:)

wlasnie tak sie zastanawiam czy nie wziac jakiegos posrednika, bo ja tez nie moge tak jezdzic w kolko. Teraz chcialam pojechac i cos juz obejrzec na zywo dlatego staram sie wybrac kilka mieszkan. Jednak nie chce tez ladowac kasy bezsensownie w cos co bedzie wymagalo remontu, bo nie ukrywajmy te mieszkania nie sa wcale tanie.

w stolicy to wiem, ze drogo:) mamy tam mieszkanie rudere (jak dla mnie) i mozna to sprzedac za 320tys:D Jak sie dowiedzialam, ze mozemy z tej ceny startowac to myslalam, ze z krzesla spadne, a dodam ze to malutkie mieszkanko i do remontu:O

Gość LOVEE45676
gdzie masz to mieszkanko? my za 90m na zolibozy zaplacilismu 600tys 2lata temu..

Gość defferfg
jezu a gdzie to s atakie bezczynszowe mieszkania?

Gość 4c 345c
To ostatnie jest strasznie drogie i wcale nie take fajne.Szukaj dalej;) Polecam posednika- móiwsisz im dokładnie, czego szukasz, do jakiej kwoty granicznej, ze balon wanna i cos tam jeszcze .. Wiadomo, ze oni maja mnóstwo ofert, mozesz byc pierwsza (przed jakąkolwiek publikacją) do obejrzenia.Mnus- to dodatkowe opłaty

Gość defferfg
jakim cudem takie tanie czynse, ja za 54 m kw place 560

a w stolicy na Bemowie mamy:) Obecnie wynajmujemy je zeby puste nie stalo

Gość macz ....koko
benmowo to droga dzielincA..MI SIE PODOBA BLOKI I STRE I NOWE moj maz mial tam kawalerke ok 30m i spzredal ja za 260ty rok temu:)

Gość marczenta
Szokuje to co się dzieje z cenami. Moja siostra kupiła teraz dwa mieszkania połączone drewnianymi schodami prudlik za 300 tysięcy. Ma 100 metrów, które nie wymaga większych zmian. Rok temu to samo kosztowałby 100 tysięcy więcej.