Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss independent255

mężczyźni w Polsce to cioty

Polecane posty

Gość heligga
sa spaslakami smierdzącymi potem piwem woda

Gość honorna
boskie słowa...tuczniki bez grosza przy duszy i ambicji...no i nie za dużo w spodniach :)

Gość a czemu niby
jak same jesteście przepocone , śmierdzące i leniwe ,to takie macie zdanie , ja mam męża i jestem najpiękniejsza

Gość a czemu niby
i bardzo dobrze ,że czytałaś , bo nie dorastasz mi do pięt

Gość a czemu niby
a po co mi to , mam 22 lata i to facet ma na mnie robić ,więc czego mi więcej potrzeba

Gość gdhsagdljdas
zależy gdzie... przykład: autobus którym jeżdżę codziennie z pracy ma dość ciekawą trasę...możecie mnie tu obsmarować i zaraz mi nawymyślać ale.. najpierw jedzie przez takie typowe bloki z lat 70 / 80 ...tam wsiadają panowie w wąsach, skarpetach do sandałów, lekkim zapachem porannego piwa, nieświeżym oddechem, reklamówką Lidla w rączce lub wpuszczoną koszulą w kratę i lekkim brzuszkiem...niestety mimo że rano już zalatuje spoconą koszulą:(:( i wtedy myślę sobie Boże co za kraj, czemu Polacy nie dbają o siebie? bleee... ale zaraz busik wjeżdża w inne osiedle ( znowu mnie obsmarujecie i nazwiecie materialistką ) , nie ukrywam, że mam szczęście na nim mieszkać gdzie wsiadają już inni panowie...aż miło popatrzeć i powąchać:) wiekowo różnie, ale nawet ci w wieku 40+ prezentują się czysto , lekko i w miarę modnie . to kwestia osobista, ale w jakim środowisku funkcjonuje facet i jaką ma kobietę u boku tak się prezentuje:):)